2777
2789
عنوان

بچه ها الان خانواده ها با حقوق دوازده چطور زندگی می کنتد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
باور میکنی با دوتا بچه ماهانه فقط 5 تومن برامون میمونهبه سختی به آخر ماه میرسونیم

حق دارین . خرج زیاده

ولی باز سلامتی باشه

من با ۹ و رفلاکس و دارو ... دیگه چیزی برام نمیمونه 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=396144545]زندگی که نمیشه کرد فقط نفس میکشی الان ته حسابمون ۴ میلیونه قسطارو دادیم قراره ۲۹ روز سپری کنیم دلم ...[/QUOTE

آره فقط زنده ایم ... منم با ۷۰۰ ته حسابم تا حداقل ۱۳ اون برج چکار کنم

حالا تهران رفتن با دوستم رو نمیتونم کنسل کنم ... اما حرف گوش نمیده که من‌ ندارم و از کی بگیرم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

شما مگه حقوقت ۱۲؟؟

نه ۹ 

اصلا نمیفهمم چی میشه . یا دارو میخرم یا دکترم یا فوقش زیتون برا معده ام همین یا کیک یا بیسکوییتی 

خیلی سخته  

حتی بیشتر،ماشین داریم خونه داریم۲۰۰۰متر زمین داریم زندگی داریم برکت داره کلا باهمین پولا برای من و خ ...

وای چه عالی 😍😍خدا بیشتر برکت بده 😍😍

منم خیلی دوس دارم از این کارا 😍

ما هم شمالی هستیم مادربزرگم پدربزرگم روستا زندگی میکنن و اونا هم گاو و گوسفند و این چیزا پرورش میدن ، عموهام هم همینطور اما مادرپدرم اشتباه کردن اومدن کارمند شدن و اپارتمان خریدن خودم تا حالا ازین کارا نکردم ، ولی ارزومه یه روز یه زمین داشته باشم درخت و سبزیجات بکارم مرغ و جوجه و گاو و گوسفند پرورش بدم 😥😍

مامان بابات از قبل مهارت داشتن ؟

ممکنه یکی که هیچ مهارتی از قبل نداشته بتونه محصول پرورش بده و گاو و گوسفند نگه داره؟

نه ۹ اصلا نمیفهمم چی میشه . یا دارو میخرم یا دکترم یا فوقش زیتون برا معده ام همین یا کیک یا بیسکوییت ...

شغلتون آزاده خواهرم؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نه ۹ اصلا نمیفهمم چی میشه . یا دارو میخرم یا دکترم یا فوقش زیتون برا معده ام همین یا کیک یا بیسکوییت ...

شغلتون آزاده خواهرم؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

وای چه عالی 😍😍خدا بیشتر برکت بده 😍😍منم خیلی دوس دارم از این کارا 😍ما هم شمالی هستیم مادربزرگم پ ...

قربونت برم عزیزم ،خیلی سخته دیگه مثلا من نمیتونم اینکارارو بکنم تهش بتونم شیر بدوشم اما نمیتونم مثل مامانم نون بپزم یا پنیر درست کنم احساس میکنم اینا تو ذاتشونه😍 شوهر خواهرم یه بار امتحان کرد ،بااینکه کاردولتی داره ولی گفت انجام بدم اما نتونست زود خسته شد خیلی رسیدگی میخواد،اگه بتونین واقعا خیلی خوبه منبع درآمد خوبی هست😁

درجستجوی‌عدالت...

شغلتون آزاده خواهرم؟

کار با معلولان

غیر دولتی 

قربونت برم عزیزم ،خیلی سخته دیگه مثلا من نمیتونم اینکارارو بکنم تهش بتونم شیر بدوشم اما نمیتونم مثل ...

اخی 😍😍😍 

راست میگی فکر کنم گاو و گوسفند واقعا سخت باشه ولی در حد درخت میوه و سبزیجات چی ؟

من اون یکی مادربزرگم خونه ش تو شهره ولی ویلاییه یه ذره حیاط و باغچه داره یه درخت انجیر و الوچه و خرمالو و پرتقال داره ، خیارگوجه و بادمجونم میکاشت و خوب محصول میداد در حد خودمون ولی وقتی مادربزرگم مرد ، نمیددنم چرا نه درختا خوب محصول دادن ، نه صیفی جات و همه از بین رفتن 😥

اخی 😍😍😍 راست میگی فکر کنم گاو و گوسفند واقعا سخت باشه ولی در حد درخت میوه و سبزیجات چی ؟من اون یک ...

چه حیف که نیستن

دنیا اصلا ماندنی نیست