2777
2789
عنوان

معلم نشدم خیلی غم انگیزه😭😭😭😭

488 بازدید | 36 پست

اینقدر تلاش کردم اینقدر زجر کشیدم نشد که نشد از دیشب تا حالا دارم کابوس میبینم حالم وحشتناک بده😭😭😭😭

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال پارسال منم همین بود. هنوز سنت کمه تلاش کن جا داری

امسال قبول شدی؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان میان میگن تو معلمی چیزی نیستحقوقش کمهدر حالیکه کم نیست

نه آنچنانم زیاد نیست ولی خوب من دوسش داشتم

من 3 سال این تجربه گند رو داشتم

یک ماه قبل هم که کارنامه قرمز شدم آتیش گرفته بودم

هنوزم یادم می افته دوست دارم بمیرم

ولی چه میشه کرد

ظرفیت ها کمه

امتیازها ناجوانمردانه

سهمیه های خاص با نمره 8-18-25 کارنامه سبز شدن ما سه رقمی ها قرمز

داشتن بچع امتیازه

تدریس تو غیرانتفاعی های در پیت امتیازه

دیگه شایستگی تحصیلی . علمی به درد نمیخوره

عزیزم هیچی از شایستگیهات کم نمیشه شما تلاشت رو کردی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یکی از دوستام سال اول تا مصاحبه رفت بعد یه سهمیه ای جاشو گرفت خیلی گریه کرد چون به ناحق از دست داد این شغلو ولی دوباره سال بعدش خوند و قبول شد امسال سال سومه که معلمه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

منم وقتی به هدفم نرسیدم تا یک ماه خواب نداشتم داشتم چاق میشدم منی که اصلا استعداد چاقی نداشتم موهام از ریشه دراومد و صورتم پر جوش شد.تصمیم گرفتم دوباره تلاش کنم نمیدونم خداچی میخواد اما سعی کردم به حالت عادی برگردم من یک سال و چندماه احتمالا ازت کوچیکترم نگران نباش دوباره تلاش کن

درجستجوی‌عدالت...

اشکال نداره باهاش کنار میای منم دکتر نشدم باهاش کنار اومدم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
دقیقا همدردیم من صبح دخترمو بردم مدرسه معلما رو دیذم انقد حرص خوردم. من اصلا پولش رو نمیخام من عاشق ...

آخ منم دیشب تا صبح گریه کردم وخواب بد دیدم