2777
2789
عنوان

معلم نشدم خیلی غم انگیزه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 36 پست
میفهممت عزیز‌،غصه نخور صبور باش،بازم تلاش کن،منم پارسال همین موقع ها اینجوری بودم،چه میشه کرد؟! مصلح ...

امسال قبول شدی

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

درست میشه بابا خواستن توانستن

نه تو جامعه ای که عدالت نیست 

من دو سال دانشگاه مصاحبه رفتم یک سال با رتبه ‌پنج هزار ، یک سال با رتبه ۸۴۰ ریاضی هر دو رو تو مصاحبه ردم کردن در حالی که همون سال دیدم ۶۰۰۰ ریاضی قبول شده منم گفتم دیگه چه تلاشی کنم الکی ، رتبه یک هم بیارم این عوضیا باز ردم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 3 سال این تجربه گند رو داشتمیک ماه قبل هم که کارنامه قرمز شدم آتیش گرفته بودمهنوزم یادم می افته د ...

انقدر آسونه براشون بی عدالتی که...چرا باید بچه هامونو بدیم به دانشجوهایی که هیچ سابقه ای ندارن تازه میخوان آزمون و خطا کنن تا سابقه جمع کنن برای استخدامی...واقعا چه امتیازیه که میدن به اینا!!!

درجستجوی‌عدالت...

اشکال نداره باهاش کنار میای منم دکتر نشدم باهاش کنار اومدم

ولی خیلی سخته

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

ولی خیلی سخته

میدونم ولی چاره ای نیست،هدفتو عوض کن

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
سن شرکت فرهنگیان و بردن بالا باز اونجا سگش شرف داره به استخدامیا،شرکت نمیکنی ؟

من ۲۵ سالمه میتونم؟؟؟

سن شرکت فرهنگیان و بردن بالا باز اونجا سگش شرف داره به استخدامیا،شرکت نمیکنی ؟

عاشق امضاتم کدوم عدالت آخع؟

دوستان امسال هزینه مصاحبه چند بود؟ پارسال دو وهفتصد بود؟

سه تومن