2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 130 پست
خدا حفظش،کنه برات به نظرم تغذیه ای که میذاری کمه . بچه ها هم درس میخونن هم فعالیت بدنی دارن گرسنه می ...

حواسم نبود چندتا  زنگ  تفریح دارن  سعی میکنم  پاپ کرن و یه میوه ام برا زنگای بعدی بزارم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بین صبحانه تا نهار فقط یه میان وعده لازمه. تو خونه هم واسه دخترم. اگه صبحانه زود بخوره. یه بار میا ...

مدرسه فرق می‌کنه بچه گرسنش میشه،پسرمنم بین صبحانه ناهار فقط یه خوراکی میخوره ولی پیش دبستانی که بود هرچی براش میذاشتم میخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ک گفتی خوبنولی متاسفانه بچه ها نمیخورنبچه های من عاشق میوه اند. ولی اصلا مدرسه نمیبرن. میگن هیچ ...

من پارسال  دخترم  تو پیش دبستانی باعلاقه میخورد  امیدوارم امسالم بخوره

مام مدرسشون عذس پلو و ماکارونی واش میفروشن :)) گفتم همیشه نه ولی بعضی روزا میتونی بخری

معلم شون گفت فقط یه روز اونم یه روز واحد برا همه بچه های کلاس که حسودی نکنن چهارشنبه انتخاب کردن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

والا معمولا چند ماه اول مدرسه تحویلشون می گیرم کم کم تخلیه انرژی میشم :))

امروز براشون خاگینه پنیری و میوه و آجیل و بلال آب پز شده و دو تا خوراکی هم بردمشون سوپر گفتم هر کدوم دو تا بردارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خوبه عزیزم فقط کیک وکلوچه کارخونه ای ندید بهتره خیلی مضرات داره

خونگی درست میکنم گاهی 

مثلا دیروز خودش درست کرده برای امروزش 

ولی خب هرروز نمیرسم که درست کنم دوتا بچه هم خونه دارم دخلشو میارن 

مجبوریم بیرونی هم گاهی بخریم

من میخوام نون پنیر گردو بزارم با میوهدوست ندارم همش سرد یا گرم باشه سردیش بشهحالا به قول تو سیب زمین ...

بله  خوذم  درست میکنم  کیک  کارخونه  ای  بخدا  هبچی نبرن خیلی بهتر از اونه 

خانما توروخدا کیک کارخونه ای ندید بچه هاتون