داشتیم میرفتیم شهرستان داداش پدر شوهرم فوت شده بود برای خاکسپاری،من و شوهرم و پدر شوهر و برادر شوهرم، پدر شوهرم ساندویچ پنیر درست کرده بود برادر شوهرم شب قبلش سوسیس داده بود تا براش ساندویچ کنه شوهر من پرسیده بود ما چیزی بیاریم برای تو راه اونا گفته بودن نه چیزی نیارین ما رفتیم وسط راه برای استراحت پیاده شدیم گفتیم صبحونه هم میخوریم پدر شوهرم به برادر شوهرم ۲ تا ساندویچ سوسیس داد و گفت خودش دیشب سوسیس آورده برای خودش و شوهرم و من هم ساندویچ نون و یه مقدار پنیر آورده بود برادر شوهرم یکی از ساندویچ های سوسیسش رو داد به من منم تعارف کردم که نمیخام اما به زورداد بعد پدر شوهرم ساندویچ رو از توی دستم گرفت و داد به پسرش و به منو شوهرم نون پنیر داد خیلی ناراحت شدم از تو دستم با یه حالتی گرفت و داد به دست پسرش و گفت نمیخاد اینا مال خودت بوده خودت آوردی باز برادر شوهرم به زور بهم داد ولی من خیلی ناراحت شدم بچه ها درست ترین رفتار با این مدل پدر شوهرا چیه از این کارا همیشه میکنه نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم گاهی به شدت ازش بدم میاد
میشه کامل بخونی؟ 😐پرسیده چیزی بیارم پدر جون؟ فرمودند خیر لازم نیس
چرا باید بپرس؟به نظرت زشت نیست ادم زنگ بزنه که واسه خودمون خوراکی بیاریم یا نه !!!!!! خب هر کی وظیفه داره واسه خودش ببره به نظرم چون تنها خانم جمع بوده واسه پدرشوهرشم باید میبرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم قرار نیس ما خودمونو بقول شما قوی کنیمو تو خودمون بریزیم هر جی بهمون گفتن به رو خودمون نیاریم چ ...
ببین عزیزم هرچی بهمون گفتن به روی خودمون نیاریم اصلا معنا داره؟؟ طرف ناچیزه مگس چقدر روی تو تاثیر داره اون هم همینطوره اما به این معنی هم نیست حرفی نزنی با احترام بدون جیغ و دعوا بدون ناراحتی میگی خودتو جمع کن
اکثرا آدم ها بخاطر این از عمد بی احترامی میکنن که تو رو ناراحت و عصبی کنن که ری اکشن نشون بدی تا عقده شون برطرف شه وقتی مثل یک دلقک نگاهش کنی که داره سرگرمت میکنه و با گفتار درست بهش بفهمونی دیگه تا عمر داره تکرار نمیکنه
سرسنگین باش اسی.به شوهرت بگو بابات بخواد ادامه بده دیگه پا خونشون نمیذارم نشون بده ناراحتی و چند هفته ای نرو خودشو جمع میکنه من که اینجوری رفتار کردم جواب داد.بهمم گفت از چیزی ناراحتی گفتم بله از فلان رفتارتون
چون با هم داشتن میرفتن سفر 😐اون پدر شوهره انگار رو پسراش تسلط داره😐
گلم اگه کلی به موضوع نگاه کنی اشتباه اول و اسی کرده اصلا نباید زنگ میزد باید به اندازه خودشون بلکه بیشتر غذا درست میکرد میبرد وقتی متنظر غذا بقیه باشه ممکن دلخوری پیش بیاد
هر موقع بی احترامی کرد بدون شوخی تو صورتش نگاه کن جواب بده
همونجا باید از برادر شوهرت تشکر میکردی میگفتی حاج آقا ماهم نخورده نیستیم ....
شما زنش نیستی کیسه بوکسشم نیستی حق نداره بهت بی احترامی کنه
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
منم جواب دادم اسی نباید تماس میگرفت واسه غذا همین که تماس گرفته آیا بیارم یا نیارم خودشو کوچیک کرده خود اسی هم قبول کرد که اره نباید تماس میگرفتم خوودش باید غذا درست میکرده میبرده حرف کسی رو هم نمیشنیده ما ادما خودمون اجازه بی احترامی میدیم