2777
2789

🎒 توصیه‌های پیشگیرانه به خانواده‌ها به مناسبت بازگشایی مدارس

1. به فرزندان خود بیاموزیم که هنگام خروج از مدرسه، دلیلی برای عجله کردن وجود ندارد.

2. اگر کودک شما به سنی رسیده که خودش به تنهایی از مدرسه به خانه برمیگردد، اطمینان حاصل کنید که از محلهای امن برای عبور از عرض خیابان استفاده میکند.

3. فرزندان خود را با تابلوهای راهنمایی و رانندگی آشنا نموده و نحوه عبور صحیح از عرض خیابان را به صورت عملی با آنان تمرین کنید.

4. برای پیشگیری از آسیب پذیری فرزند خود در مسیر مدرسه تا خانه، قوانین و مقررات خاصی را وضع نموده و او را به اجرای دقیق آن ملزم نمائید.

5. اگر فرزندتان برای رفت و آمد خود از سرویس مدرسه استفاده میکند، تمامی نکات ایمنی مربوطه را به وی گوشزد کنید. نکاتی از قبیل حضور به موقع در محل سوار شدن، لزوم توقف کامل خودرو هنگام سوار یا پیاده شدن، صحبت و شوخی نکردن با راننده و مسافران، بیرون نبردن سر و دست از پنجره و مواردی نظیر آن.

6. برای تردد فرزند خود به مدرسه، از سرویس های دارای مجوز و آموزش دیده استفاده نموده و به سایر راننده هاي ناشناس اعتماد نکنید.  

۷. به فرزندان خود تأکید کنید که اگر در مسیر مدرسه دچار مشکل شدند، بلافاصله مسئله را با شما یا مسئولین مدرسه در میان بگذارند.

۸. به کودک خود بیاموزید که هرگز به افراد غریبه اعتماد نکرده و در هر وضعیتی از سوار شدن به وسیله نقلیه آنها خودداری کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🎒 توصیه‌های پیشگیرانه به خانواده‌ها به مناسبت بازگشایی مدارس1. به فرزندان خود بیاموزیم که هنگام خرو ...

مرسی عزیزم  

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

واقعا . 😁 خونه ساکت و این که میدونی نیستن ولی جاشون امنه . 🥰 الهی همه بچه ها در صحت و سلامت و امنیت سال تحصیلیشون رو شروع کنن ❤️❤️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مبارک اونایی ک دوتابچه دارند وهرد و هم شیفت صبحن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

واقعا . 😁 خونه ساکت و این که میدونی نیستن ولی جاشون امنه . 🥰 الهی همه بچه ها در صحت و سلامت و امنی ...

انشاءالله    

منم هنوز باورم نمیشهبا اینکه دختر ۳سالم هنوز خونه اسولی این موفقعیت به خودم و به مادرای عزیز کشورم ت ...

وایسا دختر ۳ سالتم بره مدرسه ،جشن میگیری 

مبارک اونایی ک دوتابچه دارند وهرد و هم شیفت صبحن

من سه تا

سه تاهم رفتن 

همچین حالی و برای همه مامانها آرزو دارم

من سه تاسه تاهم رفتن همچین حالی و برای همه مامانها آرزو دارم

عه چن سالشونه. من اگه س تاابچه داشته باشم سکته میکنم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دخترمن می‌خواد بره پیش و تجربه ای ندارم ولی فکر میکنم وقتی میرن مدرسه سختتره و آدم بیشتر دغدغه داره😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز