2777
2789
عنوان

اول مهرو به همه مادرها تبریک میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من💃🏽 صبح تا ظهر آزاد آرام سکوت.....البته ظهر که میشه مثل قاتینگا وپاتینگا توفیتیله🕺🕺 وارد ...

خودت نمیری دنبالشون بیاریشون؟منم ی بچه یک‌ونیم ساله دارم. باید حاصرشیم اون یکیو ببرم بیارم خیلی زورم میاد

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه کلاس اولی چطور کلاسشو پیدا کنه بین اون همه جمعیت زنگ تفریح که خورد باز گیج میشهراه حلی دارید؟

روز اول باید باهاش برین کلاسش رو بهش نشون بدین..اینکه سرویس بهداشتی کجاست.بوفه مدرسه کجاست.دفتر کجاست..وحتی چندساعت  اول تومدرسه بمونین تا مطمئن شین یاد گرفته..دیگه روز دوم خودش بلده

پارسا پسرمامان😍