2777
2789
عنوان

زنداداش نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست
بگو ایشون از من ببشتر تو این خونست صاحب خونه حساب میشه خواستی هم برو خونه مادربزرگت بگو یکی دو روز م ...

اره بخدا بیشتر از من اینجاس 

البته بگما وقتی میاد کار میکنه اینطوری نیس ک دس ب سیاسفید نزنه ولی خب بهرحال مهمونه دیگه باید بهش برسی بشینی پیشش ک من واقعا نمیتونم استراحت کنم این شکلی 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیست اخه؟فردا میگه بمن بی احترامی کرد و اینامیخوام ب داداشم بگم از بیرون غذا بگیره من برا خودم ع ...

خب ناراحت بشه مگه تو خدمتکاری عزیزم بیمارستان به اندازه کافی انرژی می گیره ازت کلا آدم از سرکار می یاد دلش می خواد برا خودش باشه تو چرا باید برا دونفر غذا درست کنی اونا برا تو یه نفر غذا آماده کنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به خدا من دوره ی نامزدی هم فقط با دعوت مادر شوهرم میرفتم خونه شون برای شام. اگر دعوت نمی‌کرد هفته ای ...

هعی خواهر 

این موقع جنگ هرروز و شب میخوابید اینجا ازین عن بازیا ک میترسم و فلان تازه خونشون فقط چند متر فاصله داره ازمون

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

اره بخدا بیشتر از من اینجاس البته بگما وقتی میاد کار میکنه اینطوری نیس ک دس ب سیاسفید نزنه ولی خب به ...

اون که برا تو نیومده بخاطر نامزدش اومده خوتون اذیت نکن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره بخدا بیشتر از من اینجاس البته بگما وقتی میاد کار میکنه اینطوری نیس ک دس ب سیاسفید نزنه ولی خب به ...

خب توکه اول اخر نمیتونی استراحت کنی برو خونه مادر بزرگت که حداقل غذات اماده باشه 

هعی خواهر این موقع جنگ هرروز و شب میخوابید اینجا ازین عن بازیا ک میترسم و فلان تازه خونشون فقط چند م ...

خودتون باید حد ومرز مشخص می کردین 

من تازه نامزد کردم آخر هفته ها یکی دو روزی میرم پیش نامزدم خیلی همو دوست داریم و کنار هم بودنمون خیلی لذت بخشه برام. چون همسرم دوستم داره بفکرمه بهم احترام میزاره و مواظبمه. درحد کی میبینه بیکار نشستم و تنهام به خواهر شوهرم میگه که بیاد پیشم. حالا یه مدت که خانواده شوهرم رفتن سفر فقط خواهر شوهرم هسن که اونم شاغله و میره سرکار ماهم برنامه ریختیم که این مدت که اونا نیستن از فرصت استفاده کنیم و بیشتر پیش هم باشیم. خواهر شوهرم شاغله همیشه خودش غذا رو آماده میکنه منم اینجوری نیستم که کمک نکنم ولی بهرحال راحت نیستم برم تو آشپزخونه مادرش و دست به هرچیزی بزنم و خودم تصمیم بگیرم چی بپزم و یا بی اجازه اش از مواد عذاییش بردارم . خواهرشوهرم هم هیچی نمیگه دوست دارم باهم صمیمی باشیم بهم بگه بیا باهم غذا بپزیم یا بپرسه بگه فردا چی بپزیم یا از کمک بخواد و.. منم دوست دارم برای همسرم غذا با دستپخت خودم بپزم کیه که دوست نداشته باشه.ولی خواهر شوهرم شاغله خسته میاد و کم باهام حرف میزنه چکار کنم باهم صمیمی بشه و راحت باشه و مثل دوست و خواهر پیش بریم؟

اگر اینو میذاشت همتون میگفتید چون خواهر شوهره و حسودی  میکنه و عقده آیه و....

اینهمه نوشتم که بگم وقتی یکی مشکلش رو مطرح میکنه بجای اینکه فوری یه چیزی بگید شما که از بیرون دارید نگاه می‌کنید درست ببینید و درست راهنمایی کنید اگر هم بلد نیستید چیزی نگید و راهنمایی غلط نکنید و مشکل طرف رو حادتر نکنید خانما

هعی خواهر این موقع جنگ هرروز و شب میخوابید اینجا ازین عن بازیا ک میترسم و فلان تازه خونشون فقط چند م ...

اووووف پس باهاش داستان دارید از همین دوره ی نامزدی جوری رفتار کنید که رفتارش متعادل بشه وگرنه خیلی سخت میشه. جاری آخریه ی من اینجوریه هنوزم با دو تا بچه میاد خونه ی مادر شوهرم چند روز میمونه اصلا تعجب میکنم چون از لحاظ مسافت هم ۵ دقیقه فاصله داره. نمی‌دونم چطور راحتیش میاد بنده خدا مادر شوهرم جلوش آشپزی کنه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خب توکه اول اخر نمیتونی استراحت کنی برو خونه مادر بزرگت که حداقل غذات اماده باشه

شاید باورت نشه ولی قرار شد اونم با من بیاد خونه مادربزرگم 🙄🤣

اووووف پس باهاش داستان دارید از همین دوره ی نامزدی جوری رفتار کنید که رفتارش متعادل بشه وگرنه خیلی س ...

ادم خودش باید درک و شعورش برسه این چیزارو بفهمه الان من گفتم میرم خونه مادربزرگم شماهم بیاین از من مشتاق ترن 

ادم خودش باید درک و شعورش برسه این چیزارو بفهمه الان من گفتم میرم خونه مادربزرگم شماهم بیاین از من م ...

واااااای 😂😂😂😂

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من تازه نامزد کردم آخر هفته ها یکی دو روزی میرم پیش نامزدم خیلی همو دوست داریم و کنار هم بودنمون خیل ...

عزیزم ایشون اخر هفته ها نمیان هرروز اینجان خب ماهم دلمون میخواد راحت باشیم خونه واسه استراحته قطعا هیشکی کشش هرروز میزبانی رو نداره 

من نمیگم نیاد ولی خب در ی حدی باشه ک ماهم خوشحال شیم از اومدنش ن اینکه تا صداشو میشنوی با خودت بگی این بازم اومد اینو خودشباید بفهمه ب خودش حداقل ارزش قائل باشه 

من خونه خودمونم الان ارامش ندارم