2777
2789
عنوان

زنداداش نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست
خودتون باید حد ومرز مشخص می کردین

چی میگفتیم خب مگه میشه بیرونش کرد هزارتا حرف درمیارن 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

یا خداااا. این دیگه کیه.بنظرم داداشت هم بی تقصیر نیست

بله داداشم خودش اصرار ب اومدن و موندنش داره کاش یکمم مارو درک میکرد

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااا. این دیگه کیه.بنظرم داداشت هم بی تقصیر نیست

بنظرت چی بگم به داداشم 

من تازه نامزد کردم آخر هفته ها یکی دو روزی میرم پیش نامزدم خیلی همو دوست داریم و کنار هم بودنمون خیل ...

با احترام میگم که من نظرتون رو قبول ندارم.هر وقت رفت خونه ی شوهرش از صبح تا شب براش آشپزی کنه. خونه ی مادر شوهر جای این کارها نیست. هر وقت هم دلتنگ شد کافه و پارک و ... هست. هر روز که نمیشه مزاحم زندگی بقیه شد. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
چی میگفتیم خب مگه میشه بیرونش کرد هزارتا حرف درمیارن

الان برادر زاده من راه دور نامزد کرد چون راحت دور بود نمی شد آخر هفته ها فقط باهم باشن هزینه کاریشون زیاد می شد خانواده ها تصمیم گرفتن یه هفته اونجا باشه یه هفته خونه خودشون چون شوهرش سرکار می ره از غروب پنج شنبه می یاد تا جمعه برگشتن اینو با خودش می بره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بنظرت چی بگم به داداشم

عزیرم شما نباید بگی یک وقت کدورت پیش میاد . مادرتون باید با برادرت صحبت کنه و برای رفت و امدش حد و مرز بزاره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
شما که چیزی نمیتونی بگی. هرچی بگی اوصاع بدتر میشه. مادرتباید بهش حرف بزنه

مادرم خیلی خانومو ارومه چیزی نمیگه یبارم سربسته خواست بگه داداشم بهش برخورد ک اونو باید مث دخترت بدونی و این حرفا