2777
2789
عنوان

زنداداش نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست

و منی که طبقه ی بالای مادرشوهرم

و از خدامه که سال به سال آدم شوهرو نبینم

همه عروسا مثل زنداداش شما نیستن

ولی محبت کنید بهش جای دوری نمیره

دلیل اینکه من نمیخوام ببینمشون کم محبتیشون هست

دلها با مهربونی آدمها گرمه.

زنداداشت و داداشت هم باید اینو درک کنند که رفت و امد حد و حدود داره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیست اخه؟فردا میگه بمن بی احترامی کرد و اینامیخوام ب داداشم بگم از بیرون غذا بگیره من برا خودم ع ...

همون روز اول میگفتی من قراره بخاطر اینکه خسته ام شیفته و فلان برم خونه مامان بزرگ

شما دیگه عروس این خونه ایی و غریبه نیستید اگر مایل بودی با داداش بمون و ...قدمت سر چشم 

یا به داداشت بگو میخوای حوصله سر بر نباشم غدا بکیر من نوکر که نیستم

واقعا خیلی بیشعوره. من توی یک ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنم هفته ای دو بار یکساعت میرم شب نشینی ...

شما واس خودت ارزش قائلی 

بخدا درستشم همینه خب وقتی ادم خودش باشه یچی ساده واس خودش میخوره اما مامان بیچارم هرروز واس این تدارک غذا میبینه 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

چرا بلند نمیشه خودش برای خودش غذا بپزه بلاخره عروسه حالا نه که وظیفش باشه ولی غریبه که نیست

اتفاقا اینجوری نیس ک بیاد و کار نکنه ولی خب همه چیو باید بزاری جلوش یا بگی فلان کارو بکن ک بکنه اینجوریم من معذب میشم میگم الان با خودش فکر میکنه ازش کار میکشم 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بگو ایشون از من ببشتر تو این خونست صاحب خونه حساب میشه خواستی هم برو خونه مادربزرگت بگو یکی دو روز میرم اونجا مهمونی شما دوتایی خوش باشید😅😅😅

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

از سرکار برو همه مادربزرگت چیری گفتن بگو دعوت بودم شما هم غریبه نیستید کبا قبل رفتن زنک بزن بگو من م ...

خب من اونجا ک نمیتونم راحت باشم استراحت کنم واس شام و ناهار قرار بود برم خونمون نزدیکه 

ک ایشون از صب تشریف اوردن 

ببین پاشو برو خونه مادربزرگت پیام هم بده ب داشت که گفتم فرصت خوبیه شما هم تنها باشید و از کنار هم بودن لذت ببرید و معاشرت کنید و منم مزاحم نباشم پس میرم خونه مادربزرگ 

هم منت گذاشتی و خبرش کردی و هم جلدی حرف و حدیث رو گرفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بهش بگو میخواد بخوابه بره خونه خودتون بخوابه من نمیتونم غذا درست کنم یا خودش غذا درست کنه یا برو بیر ...

اینکارو میکنم احتمالا

خب من اونجا ک نمیتونم راحت باشم استراحت کنم واس شام و ناهار قرار بود برم خونمون نزدیکه ک ایشون از صب ...

دو بار برو ببینه تنهاست و باید غذا درست کنه پا میشه می‌رهیا اومدی اه و ناله کن که خسته ام و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما واس خودت ارزش قائلی بخدا درستشم همینه خب وقتی ادم خودش باشه یچی ساده واس خودش میخوره اما مامان ب ...

به خدا من دوره ی نامزدی هم فقط با دعوت مادر شوهرم میرفتم خونه شون برای شام. اگر دعوت نمی‌کرد هفته ای یکبار فقط برای میوه و چای میرفتم. دوست دارم احترامم حفظ بشه ‌‌به چشم آدم آویزون بهم نگاه نکنن.  

خونه ی مادر خودم هم هفته ای یکبار میرم. الان توی این وضعیت اقتصادی به خصوص رفت و آمد باید محدود باشه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
شما واس خودت ارزش قائلی بخدا درستشم همینه خب وقتی ادم خودش باشه یچی ساده واس خودش میخوره اما مامان ب ...

ببین یه چیزیم بگم بهت ممکنه بیشتر داداشت اصرار کنه ها که بیاد خونتون 

من تو نامزدی یعنی سر این قضیه دعوا داشتیم هیییی شوهرم میگفت بیا بریم خونمون 

اعصابمو بهم ریخته بود بخدا هربارش که میرفتم با دعوا و جنگ بود

میرفتمم همه ی کارای مامانشو میکردم ، غذام میپختم ولی خیلی اذیت میشدم 

ولی شما نمیتونی چیزی بگی به داداشت نهایت برو خونه ی مادربزرگت اصلا نیا خونه 

بذار دوتاشون خوش باشن