2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرکاری هم که بگیم 

باز مطمئن باش کاری نیست که یه ماهه و یک ساله جواب بده

شما باید ببینید چی بلد هستید چی نیستید.

راهکار کلیش اینه موازی کاری کنید

یعنی کارهایی که باهم تداخل نداشته باشه

بعدم استقامت و موندگاری توی اون بازار خاص از شما برند میسازه

یه نمونه مثال

اینهمه مدیر فروش ریخته همه جا درسته

ولی من دوتا خانم جوان یکی ۲۵ -۶ساله یکی ۳۳-۴ ساله 

انقد روابط عمومی و لحن و فن بیان شون قوی و توی بازار مربوط به خودشون موندگار شدن که بعد ۵ -۶ سال الان دیگه دنبال پورسانت فروش و این چیزا نیستن

شدن مشاور فروش

بصورت همزمان چدتا شرکت و کارخونه کار میکنن

باور کن از یه دکتر بیشتر درامد دارن

شکا شخصی سازی کنید براخودتون باتوجه به مهرت و سن و سالتون

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

ببین هرکاری هم که بگیم باز مطمئن باش کاری نیست که یه ماهه و یک ساله جواب بدهشما باید ببینید چی بلد ه ...

ممنون. جدیدا شنیدم از دوستان که بیزنس خارجی خوبه. این خانم ها که میگین همین کارو انجام میدند؟

برو تو دفتر مشاور املاک کار کن

اعصاب میخواد.

ندارم. یک مدت رفتم اینقدر اذیت می‌کنند که همیشه باید چهارتا گردن کلفت اجیر می کردم. جالبه همشون هم نظامی معرفی می کنند. سرهنگ ها ریختن توی املاک ، همشون هم تیزی بازند

ممنون. جدیدا شنیدم از دوستان که بیزنس خارجی خوبه. این خانم ها که میگین همین کارو انجام میدند؟

نه ببینید این خانوما با چره های کامل معمولی ولی طی چندسال مهارت تولید محتوا و ارائه شونو بردن بالا

مث فن بیان مث کار با نرافزار های ارائه محتوا مث خیلی کم فتوشاپ و حتی یکیشون زبان ام بلد نیست ولی انقد قوی شده تدی بازاریابی که الان دیگه فقط به مدیر فروش چندتا شرکت مشتوره میده و ساعتی پول میگیره البته بغیر از حقوق ثابت و پورسانت فروش کل ینی از یه شرکت سه تا حقوق میگیره

اون بیزینس های خارجی اگه منظورتون به فارکس و کریپتپوکارنسی هست خب باید بگم علاوه بر قدرت رسیک پذیری و همیشه در صدر اخبار قرار گرفتن نیاز به مهارت هم داره

ینیندین سال تمرکز و از دست دادن پول میخواد که کار هرکسی نیست واقعا

اکثر کسایی که موفق هستن و درامد بالادارن با یه تیم کار میکنن

البته میشه از کانال های معتبر سیگنال خرید و فروش گرفت ولی همون کانال ها ماهیانه از ۲ _۳ ملیون حق عضویت داره به بالا

و میاز دارید حداقل ۵۰۰ دلار بریزید توی کار و شروع کنید به ضرر کردن تا خودتون خم و چم کار دستتون بیاد

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

اگه زبانتون هم خوب هست و مدنظرتون از بیزینس خارجی فارکس و کریپتو نیست

یا باید یه محصول برای ارائه داشته باشید یا برای یه شرکت بازار یابی کنید

که انقد دنگ و فنگ داره که خودش یه مثنوی هزار من هست و نمیشه اینجا توضیح داد

یه مثال از محصول بخوام بزنم

یکی از دوستان من ساز میسازه

و مثلا فک کنید یه سنتور رو اینجا اگه ۵ ملبون به مغازه دار بفروشه با کمک خواهرش تونست ارمنستان و اذربایجان و این کشپرهای اطراف تک فروشی مشتری بگیره و مثلا همون سنتور ۵ ملیونی رو بفروشه ۵۰ ملیون،

البته این اعداد همینجوری میگم ممکنه بیشتر یا کمتر باشه ولی اختلاف قیمت زیاده

اگه تعداد بشه سفارش که کارت بازرگانی و کلی ماجرای دیگه ام هست

ولی اکه برات مقدوره وام بگیری یا پولی داری یا کسی که کمکت کنه از لحاظ مالی

یکی از بهترین کارها  بسته بندی هست

ینی یه محصول خام توی منطقه سکونتت پیدا کنی که بشکل خام فروش میره و شما بیای حالا اونو بسته بندی کنی و اول به صورت تعدادبستت پورسانت بکیری بعد که راه افتادی خودت بازاریابی کنی محصول خام بخری بسته بندیش با هودت و فروش خودتو شروع کنی

که البته با تورم و بالارفتن هزینه ها یه مقدار استارت کار سخته ولی اگه در توانت باشه کار خوبیه

یه کار دیگه که البته درامدش کمتره ولی خب شروعش راحت تره اینه که مثلا توی خونه یا یه اتاق هرجایی که میتونی بیای پرورش قارچ بزنی

که باید البته چندماه اول برای فروشش فکری داشته باشی

مث بازار های محلی یا سوپرمارکت های شهر یا سبزی فروش ها یا رستوران ها

درکل هرکاری بخوای بکنی زحمت داره

هرچی درامد بالاتر سختی شروع و چالش های ادامه سخت تر

من فقط دارم پیشنهاد میدم چون هیچ چیز از شرایط مالی سنی منطقه زندگی و .... شما ندارم

شما خودت باید ببینی چه فرصت ها یا چالش هایی اطرافت داری

یه کار دیگم که خب آرایشگری و کارهای مربوط به خانوماست که اگه کار و دقت لازم داشنه باشید درامد های خوبی خواهید داشت

خیاطی مثلا

اگه روابط عمومیت خوبه خوب نتیجه میده ها

موفق باشید