2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن این احساس دلسوزی رو از خودت دور کنی

چون قطعا بچه ت این حس رو میفهمه و بیشتر روش تاثیر میذاره

بهش بگو 

کنار اونی ک نشست 

اسم ش رو بپرسه و از خوراکی هاش بهش تعارف کنه

و بهش بگه زنگ تفریح با هم باشیم..

وقتی بتونه دوست پیدا کنه،اعتماد به نفس ش هم بالاتر میره

وااااای میزنمتا بخدا

اینم غصه خوردن داره؟

بشین از همین امروز کلی وقت بزار براش تا ارتباط اجتماعیش خوب بشه

خودتم سعی کن با مامان های بچه ها خوب و اوکی باشی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بهش بگو من خونه نمیرم . همینجا تو حیاط میمونم . زنگ تفریح هم میرم تو دفتر میشینم که زنگ آخر با هم برگردیم خونه . اینجوری فکر میکنه تو اونجایی استرسش کم میشه . بهش قول جایزه هم بده . بگو ظهر هم با هم میریم برات اسباب بازی بخریم . که این ذوق تا زنگ آخر بهش دلگرمی بده . 

اگه خجالتیه باید درمان بشه، با حرف من و شما معجزه نمیشه

اما اگه درونگرا و آرومه نگران نباشید، اون فقط با هر کسی دوست نمیشه... فقط نگاه می‌کنه و منتظر می‌شینه

بالاخره یه روز بچه دیگه شکارش می‌کنه و دوستش میشه✨😹💖

کم کم یاد میگیره چطوری به آدما نزدیک بشه، استرس و نگرانی نداره

باید یادش بدید

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وااااای میزنمتا بخدااینم غصه خوردن داره؟بشین از همین امروز کلی وقت بزار براش تا ارتباط اجتماعیش خوب ...

خودم خجالتی بودم 

همین مسئله باعث شده بود از مدرسه خوشم میاد😔

جلوی خودش هیچی نمیگما

کلا با انرژی هستم جلوش ومدام تشویقش میکنم