2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

123 بازدید | 6 پست

دوس پسر سابقمو میگم خیلی دوسش داشتم و دارم دوسال پیش کات کردیم از اون سال افسردگیم بیشتر شد منزوی شدم و..

چون از بچگی کمبود محبت و انزوا داشتم اون که بود حالمو خوب میکرد بعد اون بدتر شدم کاش این حسی که من به اون دارمو اونم داشت😔

من ۱۹ روزه از یه رابطه تقریبا دو ساله اومدم بیرون

دلم خیلی تنگ شده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوباره باهاش آشتی نمیکی؟

چون یبار من ریموش کردم باهاش قهر کردم بعد اون اومد سمتم باز ولی یهویی ریموم کرد الان بهش اعتماد ندارم حس میکنم باز همینکارو میکنه ولی خب صرفا روهم کراش داریم هنوز