بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من بعداز 25 سال با داشتن یه دختر20 ساله الحمداله با حمایت پدرم جدا شدم علی رغم اینکه دوست داشتم شوهر سابقم ادم بود ومنم به زندگیم ادام میدادم چون زندگیمو خیلی دوست داشتم ولی الان بسیاررررررررررررررررررررررررر بسیارررررررررررررررر خوشحالم از طلاقم فقطططط ناراحتی دخترمو میبینم غصم میگیره با وجود اینکه دخترم بسیاررررررررر موافق طلاق ماست وهمیشه میگی روزی خریت کنی وبخوای برگردی من دیگه نمی ذارم ولی برای خودت عالیه سرشارررررررر از ارامش ..رهایی ..نفس راحت کشیدن یه لقمه با حس خوب خوردن وباززززززززز ارامششششششششششش واین خعیلی عالیه والا
خدا سایه هیچ پدرومادریو ازسر هیچ فرزندی کم نکنه من اگر بابام نبود نمیدونستم دورازجونت چه گهی باید م ...
دقیقا فرمایش شمارو متوجه میشم و درک میکنم انشالله سالهای سال سایه بزرگات رو سرت باشن و بزرگی کنن انشالله همیشه سلامت باشید ببینید واقعا تو شرایط بد طلاق فقط ی حامی و پشتوانه بی منت مثل والدین میتونن به ادم امید بدن خدا حفظشون کنه برات