خانما یه سوال کلی، معمولا وقتی یه خانم ببینه جاریش به خانواده شوهر محل نمیده چی تو سرش میگذره
خوشحال میشه که جاریش فاصله گرفته
دلش خنک میشه که خانواده شوهر بی محل شدن یا چی
هر کسی در مورد خودش بگه
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم اینم باید از جاری هام بپرسید چون اونا ۲۴ساعته اونجان ، منم که ماهی یک بار میرم سر میزنم همه ...
به نظر خودت تو سرشون چی میگذره؟ حس می کنن تو خودت رو می گیری؟
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
به نظر خودت تو سرشون چی میگذره؟ حس می کنن تو خودت رو می گیری؟
من دوتا جاریم اینجورن سالی به دوازده ماه نمیرن سر بزنن، ولی من چیز خاصی فکر نمی کنم، حتی مادرشوهرم مستقیم به من گفته که نمیان سر بزنن منم چیزی نگفتم. آخه علتش رو نمیدونم
یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...