2777
2789
عنوان

امشب از اون شبایی که از شوق خوبم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا کی عزیزم؟ کی احتیاج داره ؟

نیت کن و بگو برا هرکی که احتیاج داره ، خدا خودش میدونه کی بیشتر نیاز داره😊

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

واسه منم دعاکنبه بن بست رسیدم

بن بستی تا خدا هست وجود نداره

برات دعا کردم

پیشنهاد میکنم ایت‌الکرسی بخونی هدیه بدی به هرکی احتیاج داره معجزست 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

میشه برام دعا کنین تا دوروز دیگه مشکلم حل شهپولم جورشهبدجوری لنگم🫠خدایا کمکم کن

عزیزم میشه نگران نباش

پیشنهاد میکنم ایت‌الکرسی بخونی هدیه کنی به هرکی که احتیاج داره معجزست