2777
2789
عنوان

خانومای شوهردار بفرما توووووو دم در بده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست
عزیزم تو اعتماد به نفس نداری رو اون کار کن خداروشکر مشکلی نداری که بخوای باحرف اون حتی ناراحت شی

آره میدونم عزیزم. قبلا ک‌کمبود اعتماد به نفس لعنتی نذاشت تو زندگیم جسورانه و محکم گام بردارم، در کنار شوهر محترم هم که هر روز داره نابودتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مادر شوهرت باید میزد تو دهنش این بچس تربیت کرده اخه تو پس زیاد باهاش دهن به دهن نشو سرد شو تا ب ...

اتفاقا میگم با اینکه مادرشوهرمو ذاتا دوست دارم ولی امروز از بس که متنفرررررر شده بودم از شوهرم، دیگه تا آخر راه که رسیدیم به در خونه با مادرشوهرمم سنگین بودم. بعد تازه شوهر بی تربیتم میگه من باید از تو طلبکار باشم که تو ماشین برا مامانم قیافه گرفته بودی

اتفاقا میگم با اینکه مادرشوهرمو ذاتا دوست دارم ولی امروز از بس که متنفرررررر شده بودم از شوهرم، دیگه ...

میگفتی من بامامانت مشکل ندارم باتو مشکل دارم که شعور حرف زدن نداری چه پرو شدن مردا

تحلیل شخصیت شوهرت،سلطه گر،برون گرا،خود شیفتهالبته بنا بر حرفاتونسرچ بزن یا از هوش مصنوعی بپرس با این ...

تقریبا یه چیزی تو همین مایه هاست. و لامصب احساسات صفررررر. گاهی توی دعواها میخواد از خونه بیرونم کنه. جلو بچه!

خاک تو سر من با این شوهر کردنم. جدی چشم همه را دراوردم

من خودم ادم برون گرایی هستم،با محبت کردن و تعریف و تمجید اروم اروم نرم میشم فک کنم شمام اینکار کنی ش ...

محبتم بهش نمیاد حقیقتش… مثل یه هم خونه داریم زندگی میکنیم گاهی هم رابطه زناشویی، ولی عشق و محبت من خودم بهش اصلا ندارم. فقط عادت کردیم به هم

میگفتی من بامامانت مشکل ندارم باتو مشکل دارم که شعور حرف زدن نداری چه پرو شدن مردا

دقیقا، همینو هم بهش گفتم. 

میدونی چیه، شوهر من از لحاظ شخصیتی کپی پدرشه. مادرشوهرمم با این سیستم زندگی عادت داره، مجبوره پدرشوهرمو تحمل کنه. از مادرشوهرم انتظاری ندارم واقعا. اخلاق شوهرم اینجوریه که اگه مامانش پشت من در میومد، تازه به اون بنده خدا هم چیز میگفت. شانس و اقبال منم اینجوری بوده دیگه، به همین گندی و خوشمزگی

دقیقا، همینو هم بهش گفتم. میدونی چیه، شوهر من از لحاظ شخصیتی کپی پدرشه. مادرشوهرمم با این سیستم زندگ ...

اخه چقده میتونی اینجوری تحملش کنی واقعا سخته باادم مودی زندگی کردن خدا به دلت ارامش بده خواهر و صبر ایوب که بتونی باهاش کنار بیای

اخه چقده میتونی اینجوری تحملش کنی واقعا سخته باادم مودی زندگی کردن خدا به دلت ارامش بده خواهر و صبر ...

قربونت برم عزیزم، ممنونم. 

نه شوهرم مودی نیست، ولی بنده خدا اخلاق درست درمون نداره، منم سعی میکنم سر ب سرش نذارم که محیط خونه م برای رشد بچه م سمی نباشه. ولی گاهی واااااقعا دیگه نمیتونم و تف و لعنت میفرستم به تصمیم احمقانه و بخت مزخرفم😔

اخه چقده میتونی اینجوری تحملش کنی واقعا سخته باادم مودی زندگی کردن خدا به دلت ارامش بده خواهر و صبر ...

مرسی که هستی🙏🏻🙏🏻😘😘

خدا هر چی آرزوته و به خیر و صلاحته زود بهت بده

قربونت برم عزیزم، ممنونم. نه شوهرم مودی نیست، ولی بنده خدا اخلاق درست درمون نداره، منم سعی میکنم سر ...

همه ایراد دارن گلم پس سعی کن همش بیخیال باشی باهاش بحث نکنی انشاالله که درست میشه رفتارش