2777
2789
عنوان

خانومای شوهردار بفرما توووووو دم در بده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای دقیقا همینه، اعتماد به نفس کاذب. ولی همش منو تحقیر میکنه

متاسفانه اکثرا همینن میخوان فقط بااین حرفاشون اعتماد به نفس مارو کم کنن خوردمون کنن باید بااینا مثل خودشون برخورد کرد بفهمن کس خاصیم نیستن بابا

تازه وقتی بحث و دعواهامون اوج میگیره زنگ میزنه به خانواده هامون ابروریزی. برعکس من که متنفرم بحث و حرفامون به خارج از محیط زندگی مشترکمون کشیده بشه.

انقد تو خلوت گریه میکنم، حسرت دوران مجردیمو میخورم

اصلا رفتار با خانوم رو بلد نبست. فوق العاده خشک و نچسبه

باهاش مثل خودش باش نزار اعتمادبه نفست روپایین بیاره که بعدش افسردگی میگیری

به خدا همین الان افسردگی هم گرفتم. ولی گاهی سرم شلوغ میشه مشکلات و بدبختیامو یکم فراموش میکنم

خوب چجوریه مثلا اینو بگو

زود بهش بر میخوره، صداشو میبره بالا، بددهنی میکنه، جلو بچه م چیز بهم میگه و تحقیرم میکنه. امروزم جلوی مادرشوهرم سر یه موضوعی با یه لحن خیلی تند و حال به هم زنی باهام حرف زد آااااااااب شدم جلو مادرشوهرم. با اینکه مادرشوهرم خانوم خیلی خوب و دوست داشتنی هست

زود بهش بر میخوره، صداشو میبره بالا، بددهنی میکنه، جلو بچه م چیز بهم میگه و تحقیرم میکنه. امروزم جلو ...

همون مادر شوهرت باید میزد تو دهنش این بچس تربیت کرده اخه تو پس زیاد باهاش دهن به دهن نشو سرد شو تا بفهمه مشکل داره باید حلش کنه یبار با ارامش موقعی حالش خوبه صحبت کن بگو این رفتارت واقعا داره اذیتم میکنه منم تحملم حدی داره این بچم از تو یاد میگیره این طرز برخوردو دیگه