2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین باردارم رابطه خشن داشتم ببینین چی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11328 بازدید | 130 پست
یادم نیس ولی انگار اره😂😂😂😂

منم یه خواستگارداشتم اقامت کاناداداشت اسمش کاظم بود

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زیاد نگران بچه شدم....یکم رحم کنین ب بچه تو شکمتون ...بخدا من دوتا بارداری داشتم منع رابطه ...یس ...

وای یاد خودم افتادم ازروز اول انتقال ک ای وی اف داشتم دکتر منع کرد نزدیک ۱ سال و نیم رابطه نداریم.

خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
زدی دختر یکساله داری چطور از بارداری چیزی نمیدونی

از بارداری میدونم ولی از کیسه آب و سوراخ شدن و پد گذاشتن چیزی نمیدونم و تجربه ندارم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

واااا چه ربطی داره دارم میگم بابای بچه هم باید مواظب باشه بچه رو که از خونه باباش نیاورده که فقط مال ...

همه مردا عقل و درک درست و حسابی ندارن که شرایط زن باردار رو درک کنن .‌

همسر من در هر دو بارداری واقعاااا مراقبم بود یعنی اصلااا نذاشت اب تو دلم تکون بخوره یکی از بهترین روزهای عمرم بود

هرچند شرایط روحی زندگی مون تنش زیادی داشت به خاطر اطرافیان ولی خدا روشکر درمورد بچه و زن باردار خساس بود.

همیشه هم قدر دانش هستم بابت اون روز ها.

هرچند زندگی ما بالا و پایین زیادی داشت ولی دوران بارداری و شیردهی رو خیلی مراعات می کرد و بسیار مهربون بود.

منم یه خواستگارداشتم اقامت کاناداداشت اسمش کاظم بود

ای توشانست😂😂😂😂کاش میخاستیش رفته بودندی ب هوای خنک حال کردندی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه