2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین باردارم رابطه خشن داشتم ببینین چی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11328 بازدید | 130 پست
جدی من ک بهت نگفتم تاحالا😂😍😂😂😂😂😂

مطمئنی😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

والا من نمیدونم شاید دهانه رحمت باز شده کاش بری دکتر فقط استراحت کن .اگ پد گذاشتی با سرفه خیس نشد اح ...

خاهش میکنم بگو دقیقا چجوری پد بزارم و چیکار کنم ببینم خیس میشه یانه من نمیدونم هیچی دقیق بگو تا انجام بدم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی😂

یادم نیس ولی انگار اره😂😂😂😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فقط منم ک الان دلم شوهر خشن خواست؟🥺😂

اسی دکتر بری بهتره چرا شرایطشو نداری خب؟به شوهرت بگو ببرت دکتر

یا نهایت دیگ از چت جی پی تی بپرس 

البته اونم اخرش میگه برو دکتر😂

فقط منم ک الان دلم شوهر خشن خواست؟🥺😂اسی دکتر بری بهتره چرا شرایطشو نداری خب؟به شوهرت بگو ببرت دکتر ...

چت جی پی تی : میخوای برات ی فایل آماده کنم؟

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

خاهش میکنم بگو دقیقا چجوری پد بزارم و چیکار کنم ببینم خیس میشه یانه من نمیدونم هیچی دقیق بگو تا انجا ...

اگر تهرانی همین الان برو بیمارستان شریعتی دولتیه کاربلدن خودشون چکت میکنن

اگر هم بچت براات مهم نیست  نرو