2777
2789
عنوان

پسری ک عکس پروفایل میذاره چیه

88 بازدید | 13 پست

دو روزه پیام نمیده همش‌ من میدم ولی اوکی حرف میزنه باهام 

امروزم زیاد سراغش نرفتم تا الان خبری ازش نیست سال به سال پروف تلگرامشو عوض نمیکنه الان دیدم دو تا عکس خوشگل از خودش گذاشته چراااااااااا 

حس بد گرفتم یا تلقینه نمیدونم😭 

ینی خبریه؟

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضحه 

وقتی کسی براتون وقت خالی نمیکنه و اولویتش نیستین ینی جای دیگ سرش گرمه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

آره دگه خبریه پروف ک دگه حساسیت نداره

حساس نیستم زیاد اگ بودم تا الان ریده بودم بهش ولی کلا از این فکرا زیاد میاد تو سرم چیکار کنم

خب پیام ندی اصلا پیام نمیده؟

نه ک اصلا نده میده ولی کم (تو این دو روز)

سرکارم هس سرش شلوغه نمیوونم بخاطر اینه یا سرش گرمه

نه ک اصلا نده میده ولی کم (تو این دو روز)سرکارم هس سرش شلوغه نمیوونم بخاطر اینه یا سرش گرمه

بهترین کار اینه اروم باهاش حرف بزنی و به خودش بگی فک کردن و به بقیه گفتن مشکلیو حل نمیکنه عزیز من

بهترین کار اینه اروم باهاش حرف بزنی و به خودش بگی فک کردن و به بقیه گفتن مشکلیو حل نمیکنه عزیز من

آره اینجا بدتر ذهن ادمو خراب میکنن

خب ما همیشه مشکلی داریم اروم ب هم میگیم و با حرف حلش میکنیم ولی الان برم بهش میگم میگه ببخشید عزیزم سرم شلوغ بود تو هم درس داشتی پیام ندادم همین 

راجب پروفایلش چی بگم؟ مشکلم پیام ندادنش میش مشکلم اینه چرا یهو دو تا عکس گذاشته و از خودشم خبری نیس

آره اینجا بدتر ذهن ادمو خراب میکننخب ما همیشه مشکلی داریم اروم ب هم میگیم و با حرف حلش میکنیم ولی ال ...

همینو بگو 

بگو ک سرت شلوغ بود و اینا پیام ندادی خیلی دلم گرفت و تنگت شده فلان

و چیشد بعد چند مدت پروفتو عوض کردی و بعد دیدی اروم توضیح داد بگو خیلی عکسات جذابن فلان

اره منم حرفای اینارو گوش دادم الان مث خر تو گل موندم