2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 152 پست

اگر بخوای شوهرتو بپیچونی و براش داستان سرهم کنی علاوه بر اینکه ثابت میکنی یه جای کارت میلنگه دروغگو هم میشی و میشه بد از بدتر.

بعدم عزیز من یه اشتباهی کردی پاش وایستا

به شوهرت راستشو بگو ولی نه با آب و تاب و جزئیات. دیگه تصمیم با اونه

حالا چرا دو توووومن داده بودی بهش؟

اول تسویه میکردی باهاش بعد دوستیتو بهم میزدی

وقتی همسرتون سروگوش مبارکش میجنبه

شما برای گناه نکرده خودتو دار نزن فرزندم

مرگ ی بار شیونم ی بار

بگو خواستگارم بود ومدتی باهم رفت وامد داشتیم

دروغم نگفتی

من اکثر دوستام یکی بهشون تیکه هم مینداخت و خواستگار خطاب میکردن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نامزد بودیم نه خواستگار تو دوران نامزدی بهش دو تومن دادم بعد فلان اخلاقا رو داشت نامزدینو پس داد ...

ولی اون منو قبل ازدواج میشناخت میدونه هیچوقت نامزد نکرده بودم

ولی اون منو قبل ازدواج میشناخت میدونه هیچوقت نامزد نکرده بودم

مردا همچین تحفه ای هم نیستن

راستشو بگو 

موند موند

نموند بره گمشه

خودشون هزارتا کثافت کاری میکنن چیزی نیست

مردی که بعد هفت سال اینقد شعور نداشته باشه که به زنش اعتماد کنه همون بره گمشه 

والا

اگر بخوای شوهرتو بپیچونی و براش داستان سرهم کنی علاوه بر اینکه ثابت میکنی یه جای کارت میلنگه دروغگو ...

من نمیدونم چی رو بگم جی رو نگم. اصلا تمرکز ندارم. اونم سوال پیچم میکنه نمیفهمم دارم چی میگم

حالا چرا دو توووومن داده بودی بهش؟ اول تسویه میکردی باهاش بعد دوستیتو بهم میزدی وقتی همسرتون سروگو ...

دوتومنو حماقت کردم دادم. اون ب من میگفت تو مدتی ک باهم بودیم من از کار و زندکی افتادم و عوضش تو درس خوندی و رفتی سر کار . منم اون موقع عاشقش بودم حماقت کردم بهش دادم. دسته چک هم پیشش دارم

دوتومنو حماقت کردم دادم. اون ب من میگفت تو مدتی ک باهم بودیم من از کار و زندکی افتادم و عوضش تو درس ...

ديگه بيشتر نگو كه واقعا ساده بودي 

اين حرفها رو اگه بزنن دخترا ميزنن نه با عرض معدرت يه نره خر