2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 152 پست
میدونم عزیزم ولی به پولم احتیاج داشتم. فکر میکردم بی سر و صدا تموم میشه. ولی اینطور نبود. درد سر شد ...

اون گر ادم بود زودتر از اینا پولت و میداد اصلا قرض نمیگرفت خب معلومه پس نمیده

چه ربطی به ناپاکی داره فکر کردی شوهرت با هیچکس دوست نبوده؟ بگو برای آشنایی ازدواج در ارتباط بودی ...

اون ب نجابتم شک کرده. کلا آدم شکاکی نیست ولی پیام های اون دختره رو ک دیده یه چیزایی حدس زده و برای خودش داستان ساخته. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی بعد هفت سال بهش پیام دادی دو میلیون ارزش متشنج کردن زندگیتو نداشت. حتما شوهرت از اون مردای نجیب بوده ک به دوستی های قبل ازدواج میگه ناپاکی پس مطمبن باش نمیتونه دوستیتو هضمش کنه فک نکنم تا ابنجا چیز زیادی از ماجرا بدونه ولی ممکنه خودش پیگیرش بشه . بنظرم دیگه حقبقتو بهش نگو ی جوری سرهم بندیش کن نذار دیدش نسبت ب تو عوض بشه. عوض شد دیگه زندگی سابقتو نخواهی داشت

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
نگو دوست پسر بگو خواستگار مثل همه دخترا لازم نیست حتما بگی دوستیت و مردا خودشون حتما از این تجربه ها ...

بعد اگه قضیه پولو فهمیده باسه نمیگه واسه جی به خواستگارت پول دادی؟

اشتباه کردی بعد هفت سال بهش پیام دادی دو میلیون ارزش متشنج کردن زندگیتو نداشت. حتما شوهرت از اون مرد ...

شوهرم قبل ازدواج کاری نکرده بود. ولی الان سر و گوشش میجنبه

خب بگو به خواهرش دادی ببخشیدا ولی تو این 7 سال شماره دوست پسر سابقت و نگهداشتی؟!

دختره تو پیام هاش گفته بود دیگه به شوهرم زنگ نزن. نمیتونم بگم خواهرش بود. 

آره حفظم بود خو. 

بعد اگه قضیه پولو فهمیده باسه نمیگه واسه جی به خواستگارت پول دادی؟

اتفاقا به نظر من بايد قضيه پولو بگي يا دليل منطقي پيدا كني كه چرا باهاش تماس گرفتي وگرنه بدتر از قضيه دوست بودن قبلي ارتباط بعد از ازدواج ميشه

حداقل پیام ها رو پاک میکردی! بدون اینکه وارد جزئیات بشی به شوهرت بگو بگو یه آشناییی بود که به سرانجا ...

اگه قضیه پولو بدونه چی؟ نمیتونم بگم که به یه خواستگارم پول دادم

بگو نامزد بودیم نه خواستگار تو دوران نامزدی بهش دو تومن دادم بعد فلان اخلاقا رو داشت نامزدینو پس دادم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید