2777
2789

سال ۱۴۰۰ حامله بودم کرونا گرفتم پسرم ۷ ماهه ب دنیا اومد 

ب حای این ک مامانم منو جمع کنه اومده بود اونم کرونا داشت شوهرم منو و مامانمو جمع میکرد پسرم بیمارستان بود بعد ده روز دیدمش

اخر سر ب مامانم گفتم تو‌کمک نمیکنی حداقل کار سرم ننداز پاشو برو خونت 

حمامم حتی شوهرم منو میبرد انقدر ک حالم بد بود 

کاربری دومه 😐😐🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد.چرا تنها بودی؟خانواده و همسرت؟

همسرم طفلکم کرونا دلتا داشت با ۴۰ درصد درگیری ریه تو یک اتاق یک ماه خودشو قرنطینه کرده بود

کسی جرات نمی‌کرد بیاد خونه مون 

من و پسرم هم داشتیم اما خفیف ...

باور کن الان نوشتم اشکهام میان 

هیچ وقت اینقدررر تنها نبودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۲۰ دی ۱۴۰۳ به خاطر خانواده از خونه فرار کردم

روز تولدم😂ناخاسته بودم وقبلش مادر پدرم تصادف کرده بودن

طی یک سال اخیر هم هر جور حرفی میشد تو صورتم گفته شد و تمام آدمای زندگیم از زندگیم خارج شدن

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

همسرم طفلکم کرونا دلتا داشت با ۴۰ درصد درگیری ریه تو یک اتاق یک ماه خودشو قرنطینه کرده بودکسی جرات ن ...

متأسفم عزیزم ان شاالله از این به بعد فقط خوشی و سلامتی باشه براتون.منم خیلی پیش اومده اینجوری تنها موندم واقعا سخته الآنم نزدیک زایمان که شوهرم میگه نه جایی برو و نه کسی بیاد دارم از غصه میمیرم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

متأسفم عزیزم ان شاالله از این به بعد فقط خوشی و سلامتی باشه براتون.منم خیلی پیش اومده اینجوری تنها م ...

ممنونم عزیزم 

چهار ماه پیش زایمان کردم تنهای تنها بودم غصه نخور میگذره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنونم عزیزم چهار ماه پیش زایمان کردم تنهای تنها بودم غصه نخور میگذره

دعا کن برام خوب بگذره خیلی سخته 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭