2777
2789

یکی از نزدیکای شوهرم جوون بوده فوت شده گوشیشو دادن قفلشو باز کنن الان رفته بگیره گوشیو که اگه چیزی چرا و پرت داخلشه پاک کنه بعد بده به خانوادش 

اون طرف خب جوون بوده شیطون می‌زده یکم همش هم دوست دختر داشت 

الان اوضاع رو هم میدونید هزار جور عکس فیلم یکی تو گوشیش داره 

من چرا باید همش با این شک بمونم یا بره رو‌مخم ک‌ تو اون گوشی عکس دوست دختری چیزی بوده شوهرم اونا رو نگاه کنه بعد پاک کنه ؟😑 خیلی رو مخمه بهش گفتم گوشی خصوصیه میگه یه سری چیزا رو پاک میکنم اگه بد بود بعد میدم خانوادش من قبول نمیتونم بکنم ولیییی

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانوادش عکسای خودش طرفو‌ که داخل گوشیه میخوان

خانوادش از طرف عکس ندارن 

واقعا در حق مرده یه جور بی انصافیه 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

اون فوت کرده دیگه خانوادشم ببینن کاری از دستشون برنمیاد😑

اون فوت کرده 

وای دوست دخترش که هست بین آشناها ، من اصلا دختره برام مهم نیست مهم زندگی خودمه اگه عکسش باشه چرا شوهر من ببینه ؟

الان همسرت بنظرم در شرایطی نیست ک رو عکسا زوم بشه یا توجهی و چیزی 

فقط میخواد پاکسازی کنه و تحویل بده عزیزم

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

معمولا به کسی که امین هست گوشی رو می دن 

یه هم سن و سال که احتمالا از اوضاع اون فرد هم خبر داشته که دقیقا اگر چنین مواردی هست از بین ببره که دست دیگران نیفته

راستش من فقط غصه می خورم برای اونی که فوت شده وگرنه با دیدن دو تا عکس و مثلا چت که قراره از بین بره چه اتفاقی قراره برای من بیفته؟!!

چقدر حساسهمسرت اگه بخاد توی خیابون به اندازه کافی میتونه ببینهنهایتا توام کنارش بشین و ببین وقته پاک ...

خب عزیزم تو خیابون نود کسی رو نمی‌بینه که 

بعدشم همینجوری تو بارداری ما زنان مردان کرم میریزن دیگه اینو نمیتونم قبول کنم اصلا