2777
2789
عنوان

بچهه هاااااا بگین این خوشخواب رو بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 93 پست
تشک خیلی مهمه هم برای کمرت هم برای یه خواب خوب و با کیفیت حتما براش هزینه کن و شده قسطی بخر الان خوش ...

۱۰ که نه ولی در حد یه خوشخواب بهتر. شاید اونقد ته کارتم داشته باشم کلا. ولی چون نمیدونستم انقد هست برام سخت بود خرجشون کنم کل پولم بود😂حالا که انقد مهمه میخرم دیگه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

جنس خوب بگیر اینا ک جنس خوب نیس سریع وسط گود میشه

اره عزیزم دیگه هر چی دارمو بدم🫠😂مامانم بفهمه پوستم کندست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گرامی در مورد تشک اینو در نظر داشته باشین یا تو نت سرچ کنین تا اطلاعات بدست بیارین که تشک فنر دار میخواین یا بدون فنر؟ طبی باشه یا نباشه؟ مثلا تشکهای گرون توش نقره بکار رفته برای ضدعفونی و آپشن هایی داره که تاثیر چشمگیری داره روی قیمتش اما اصل ماجرا اینه که شما میخواین نرم باشه یا سفت؟ آیا اگه سفت باشه کمر درد میگیرین؟ قیمت تشکها خیلی بالاست اما مثلا رویال هست با قیمتهای پایین و داتیس با اینکه ایرانیه اما خیلی گرونه ولی کیفیتش عاااالیه. تندرست باشین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
واقعا؟

بله عزیزم واقعا ۱۲خیلی کمه میتونید با خطکش خودتون اندازه بگیرین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دوست عزیز خوشخواب فقط یک برند از تشکهاست قطر دوازده سانت خیلی مناسب نیست ضمن اینکه تشک معمولی آسیبش ...

ولی الان دیگه به اسم خوشخواب جا افتاده قشنگم. مثلا برند رویال و رویا که انقد مشهورن. به اسم خوشخوابِ رویال و خوشخوابِ رویا فروخته میشن..

خوش خواب ها برای کمردرد خوب نیست هابرو کالای خواب تشک ها رو نگاه کن بگو ی تشک طبی برای کمردرد میخام ...

من که کمر درد ندارم. عزیزم

اتفاقا رفتم طبی و طبی فنری داشت راستش طبی هاش خیلی سفت بود طبی فنری گرفتم 

شده تشک پنبه ای دست دوز بگیری دست دو نگیر

خدانکشت😫😂 ۳ ت گرفتم مامانم تا اینجا کشت منو که چرا دسته دو نگرفتی روکش میکردم.. 

ولی پشیمون نیستم نو گرفتم هم ضمانت داره هم آدم خیالش راحتتره بعدا هم به نصف قیمت میشه فروخت 

ولی انقد گفتتت مامانم که مردم پولشو طلا میخرن و.. که خس بدی گرفتم 

سلام دست دو نگیرید چیزی ممکنه ساس داشته باشه و بیاد تو خونتوندو تومن چیزی نیس الان دونفره بالای ده م ...

همینو کاش مامانم بفهمه😂

استارتر گرامی در مورد تشک اینو در نظر داشته باشین یا تو نت سرچ کنین تا اطلاعات بدست بیارین که تشک فن ...

قربونت قشنگم خیلی لطف کردی عزیزم

طبی فنری گرفتم. دوستان طبی پیشنهاد کرده بودن که گویا سفت تر بود و من حس کردم اذیت بشم