2777
2789
عنوان

بچهه هاااااا بگین این خوشخواب رو بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 93 پست
تشک قطر ۱۲ سانت با ۲ میلیون اشغال محضه. من پاییز ۴ سال پیش تشک با قطر ۱۸ سانت رو خریدم ۱۸۰۰. افتضاح ...

تا چقد هزینه کنم؟

ازین حرصم میگیره تخت با خوشخواب نگرفتم نصف نصف قیمت میشد 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشخواب خوب زیر هفت هشت تومن نیست تازه ارزونش من پارسال گرفتم 

دیگه نمی‌دونم شما چی میخوای بگیری 

دقت کن میخوای روش بخوابی کمر درد میگیری اگه طبی اسفنجی نباشه 

تو ترب هم بزنی این که گفتی نیست قیمت ها رو نداری 

پولاتو جمع کن نو بگیر

دآرم عزیزم اونقد ته کارتم ولی فک نمیکردم انقد گرون باشه و بیارزه ولی خب میگیرم دیگه حالا که انقد مهمه

خوشخواب خوب زیر هفت هشت تومن نیست تازه ارزونش من پارسال گرفتم دیگه نمی‌دونم شما چی میخوای بگیری

من تک نفره میخوام 

آره قیمت های دیجی کالا همین بود

چقد بالا من تختم رو انقد نگرفتم😫😂

دآرم عزیزم اونقد ته کارتم ولی فک نمیکردم انقد گرون باشه و بیارزه ولی خب میگیرم دیگه حالا که انقد مهم ...

کلا تشک خیلی گرون شده ولی اگه خواستی بگیری تست کن قشنگ تشکارو که کمر درد نگیری بعد از استفاده

تشک خیلی مهمه هم برای کمرت هم برای یه خواب خوب و با کیفیت 

حتما براش هزینه کن و شده قسطی بخر 

الان خوشخواب خوب زیر ده تومن نیست گلم یه جنس خوب بخر از برند خود خوشخواب و حداقل 5 سال برات میمونه ...قسطی میدن خیلی جاها 

من تک نفره میخوام آره قیمت های دیجی کالا همین بودچقد بالا من تختم رو انقد نگرفتم😫😂

خوب پول خوش خواب خیلی بیشتر هست اونم خوب طبی 

غیر این باشه اصلا روش نمیتونی بخوابی بدنت درد میگیره 

اگه واقعا نداری تشک معمولی خودت رو بندازی یا پتو لحاف بذاری خیلی بهتره ازین که جنس خوب نگیری چون عملا بی‌استفاده هست 

تا چقد هزینه کنم؟ازین حرصم میگیره تخت با خوشخواب نگرفتم نصف نصف قیمت میشد

اشکال نداره . اینجا من شمالم تخت با خوشخوابم باهم بخری قیمتش بالا در میاد، من الان قیمت تشک ها رو اطلاع ندارم ولی هرچقدر گرونتر بگیری بهتره حتما حتما قطرش بالای ۲۲ باشه . هرچقد قطر بیشتر میشه قیمت میره بالا رویال پیدا کردی رویال بگیر عالیه

اشکال نداره . اینجا من شمالم تخت با خوشخوابم باهم بخری قیمتش بالا در میاد، من الان قیمت تشک ها رو اط ...

همین که میگم رویاله عزیزم  ممنون ازت

خوب پول خوش خواب خیلی بیشتر هست اونم خوب طبی غیر این باشه اصلا روش نمیتونی بخوابی بدنت درد میگیره اگ ...

تشک انداختم فعلا اذیتم و اینکه انگار رفتم تو حفره خوابیدم😂اونقد دارم ته کارتم. ولی فک نمیکردم باید براش انقد هزینه کرد آمادگی نداشتم😂😂😫

کلا تشک خیلی گرون شده ولی اگه خواستی بگیری تست کن قشنگ تشکارو که کمر درد نگیری بعد از استفاده

چیکار کنم یعنی برم روش بخوابم😂