2777
2789
عنوان

دو تا بچه داریم شوهرم بازم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 41 پست

شوهر منم همینه این یکی هنوز دنیا نیمده باهاش حرف میزنه از خواهر برادرای خیالیش میگ 😄

به قدری عذاب کشیدم که همین بارداریو حاظر نیستم دوباره تحمل کنم

مردا حتی نمیتونن ذره ای از سختیه مادرارو درک کنن

مگر اینکه خودت دوست داشته باشی و شرایطش باشه وگرنه ب حرف شوهرت نیار سختیش قابل تحمل نمیشه برات تا وقتی خودت دلت نباشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بچه خوبه ولی من که دست تنهام از پسشون بر نمیام. همین دوتا کلی اذیت میکنن😓 دومی تازه به دنیا اوم ...

خب چرا بهش نمیگی خودت کمک حالم باش یا برام پرستار و کمکی بگیر بعد بچه دار هم میشیم

همه دیگه اکثرا یا یک بچه یا دوتا دارن

اره واقعا همه فامیلا هم نهایت دوتا دارن. همسر من استثنا شده است وسط😬

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
شوهر منم همینه این یکی هنوز دنیا نیمده باهاش حرف میزنه از خواهر برادرای خیالیش میگ 😄به قدری عذاب کش ...

اره الان این بچمو دوسش ندارم زیاد همش میگم کاش بچه دار. نمی‌شدم دوباره همش هم بخاطر اینه که خودم آمادگیشو نداشتم فقط به اصرار همسرم باردار شدم. دلم واسه بچه میسوزه، نمی‌دونم شاید هم بخاطر افسردگی بعد زایمان باشه 😓😓

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
اره واقعا همه فامیلا هم نهایت دوتا دارن. همسر من استثنا شده است وسط😬

ببین گلم اول به فکر راحتی و آسایش خودت باش اول شرایط خودت رو بسنج ناراحت نشو ولی کاری به دل خواستن کسی اصلا نداشته باش تو میخوای تو خونه رو تربیت بچه درس بچه نظافت بچه و....کار کنی پس در مرحله اول خودت مهم هستی که اذیت نشی

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

اره الان این بچمو دوسش ندارم زیاد همش میگم کاش بچه دار. نمی‌شدم دوباره همش هم بخاطر اینه که خودم آما ...

اینو که نکران نباش افسردگیه بعد زایمانه قطعا یکم بگذره سر حال تر شی دوسش داری طبیعیه ولی دیگ تا روح و جسم خودت امادش نی نیار ما زنا گناه داریم واقعا خیلی اذیت میشیم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️