2777
2789
عنوان

دو تا بچه داریم شوهرم بازم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 41 پست
قرص بخور بگو بچمون نمیشه دیگه یا بگو من نمیتونم واسم خطرناکه

قرص که کلی ضرر داره واسه بدن🥺

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
بخاطر فانتزی یکی دیگه خودتو نابود نکن منم دوتا دارم ولی شوهرم خیلی کمکم می‌کنه رو بچه حساسه

چه خوب که کمک می‌کنه، من اگه دست تنها نبودم مشکلی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم چهارتا دارم،یعنی در مورد من هم همین فکر رو میکنن

اگر درست تربیت بشند و وضعیت مالیتون خیلی خوب باشه عیبی نداره 

اما درکل بچه زیاد برای خود خانوم هم سخت میشه 

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه 

💚🌱

چه خوب که کمک می‌کنه، من اگه دست تنها نبودم مشکلی نداشتم

عزیزم ناراحت نشو اگر کمکت نمیکنه این کارو نکن خودت اذیت میشی کسی هم قدر نمیدونه 

من شوهرم بیشتر از خودم رو بچها حساسه جایی میریم هم خودش از بچها مواظبت می‌کنه 

اک پول داریدبزار روزیشم میادباخودش بعدم پیر میشی دورت شلوغه ارزو میکردی کاش بیشترم داشتم کدومیکی ازق ...

اره بچه خوبه ولی من که دست تنهام از پسشون بر نمیام. همین دوتا کلی اذیت میکنن😓 دومی تازه به دنیا اومده شوهرم میگه دو سه سال دیگه باز اقدام کنیم🤯

نیار پس همون به بچه اولیت برس تا انشالله وضعتون خوب شد اون موقع بیار

سنم ۳۷شده واقعا دوسال دیگه نیارم دیگه نمیشه خداکنه یه پولی برسه بیارم بچم خیلی تنهاس

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
اگر درست تربیت بشند و وضعیت مالیتون خیلی خوب باشه عیبی نداره اما درکل بچه زیاد برای خود خانوم هم سخت ...

وضع مالی خوبی داریم بچه هام بسیار عاقل وبا ادب هستن،بچه سومم که پسره پیش فعالی داره که تحت درمان هست شلوغ هست ولی بی ادب نیست

من خواهر شوهرم ۴۵ سالشه دوتا پسر داره فقط اونم سن دیراش زیاده یکی ۲۷ یکی ۱۶ اما دیگه نمیاره میگه می‌ ...

منم دوتا دارم دیگه نمی‌خوام نه من نه همسرم راضی نیستیم .ولی اگه کسی شرایط خوبی داره می‌تونه همه جوره بچه رو تامین کنه چرا که نه سه تا هم خوبه 

اره بچه خوبه ولی من که دست تنهام از پسشون بر نمیام. همین دوتا کلی اذیت میکنن😓 دومی تازه به دنیا اوم ...

اووو من گفتم حالامیخای بزاری گیرت بیادالان شادباش ب این فک کن یکی مث من امثال من ارزو دارن حسرت الان تورومیخورن من۷ساله درحسرت دکتررفتنم ازخدلبخواه کمکت کنه صبوری و لیاقت بیشتری بهت بده دراین راه عزیزم شادباش بابرنامه ریزی و نطم وحوصله بهترین بچهاروتربیت کن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه