2777
2789
عنوان

اگه خدا برای یه نفر بخواد کسی نمیتونه جلوش بگیره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست

عزيزم چقدر تاپيك ميزني. 

اين خودش كلي انرژي منفي داره

وقتي ميدوني مرگ و زندگي فقط دست خداست ديگه نگراني نداره. 

يه مثل هست ميگه با دعاي گربه سياه بارون نمياد. 

حالا هركي هرچي خواست كنه. 

تو خودتو و بچت رو به خدا بسپار

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

هر روز چهار قل و آیت الکرسی بخون فوت کن به شکمت به اذن خدا نی نی از تمام بلاها در امانه تا زمانی ک ...

پس خدا نمیزاره اتفاقی برا نی نیم بیوفته سالم میده بغلم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات نگه میداره هر شب قبل خواب چهار قل بخون با آیت الکرسی

ینی هرچقد قوی باشن نمیتونن کاری کنن بدون اذن خدا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزيزم چقدر تاپيك ميزني. اين خودش كلي انرژي منفي دارهوقتي ميدوني مرگ و زندگي فقط دست خداست ديگه نگران ...

دست خودم نیستش تو گوشم میان نا امید میکنن بچت نمیمونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس هرچقدر دعا و جادو بگیرند نمیتونن کاری کنن؟

شک نکن نمیتونن 

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

دست خودم نیستش تو گوشم میان نا امید میکنن بچت نمیمونه

اینا افکار پلید شیطانیه 

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

ینی هرچقد قوی باشن نمیتونن کاری کنن بدون اذن خدا؟

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته، برای آرامشت پیش تراپیست برو نماز و قرآن بخون هم برای خودت خوبه هم نی نیت

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو خواب و اینا

شاید شیطانیه عزیزم 

و این رو هم بدون که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست،خدا قدرت مطلقه 

هر روز چهار قل بخون،آیت الکرسی بخون

تموم آیه های قران موکل دارن این موکل ها آسمونی ان و جز همون فرشتگانن و وقتی شما این آیه هارو میخونی موکل هاشون فرود میان روی زمین و بهت یاری میرسونن 

میگن زمان پیامبر جبرئیل وحی میرسونه به پیامبر که دشمن مقابل طلسمت کرده برات جادو گرفته چهار قل بخون تا از بین بره.

چهار قل خیلی قدرت داره عزیزم هر روز بخون،آیت الکرسی هم خیلی خوبه

سوره بقره هر روز پخش کن و بزار کنارت

شصت قاف هم بزن نت بخون 

دعای الهی عظم البلا رو با معنی بخون ببین چقدر دلنشینههه🙃بخون و هدیه کن به امام زمان و صلوات هم برای سلامتیشون بفرست و ازشون بخوا تا برای سلامتی بچت پیش خدا دعا کنه

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته، برای آرامشت پیش تراپیست برو نماز و قرآن بخون هم برای خودت خوبه هم ...

مرسی عزیزم 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40