2777
2789
عنوان

اگه خدا برای یه نفر بخواد کسی نمیتونه جلوش بگیره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست

اگه باورت به خدا باشه باورتو از دست ندی نا امید نشی و بهش فکرم نکنی  نمیشه چون قدرت  خدا خیلی بیشتر ازین جادو جنبل ایناس 

چون خیلیا هستن متوسل میشن و امیدشون رو از دست میدن بعد میان از خدا گلایه میکنن🤦‍♀️

جادو اصلا قوی نیست این فقط انرژی که ما با حرفای اونا به خودمون منتقل میکنیم و ضعف در خودمون ایجاد میکنیم 

وگرنه جادو باید رو همه جواب بده 🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شیطانیه عزیزم و این رو هم بدون که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست،خدا قدرت مطلقه هر روز چهار قل بخ ...

مرسی عزیزم انجام میدم🥺🥺🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

حتی روم اثرم کرده باشه؟

الآ اینقد علم پیشرفت کرده که مراقبت و تغذیه سالم میتونی از بچت مراقبت کنی نه با فکرای شیطانی و اذیت ذهنی خودت

فقط جسارتا شما درگیر چه نو مسائلی هستید از چ نوعش

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

پس خدا نمیزاره اتفاقی برا نی نیم بیوفته سالم میده بغلم؟

بله ک نمی زاره اتفاقی برای نی نیت بیفته عزیزم 

قدرت خدا قوی ترین قدرته

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اگه باورت به خدا باشه باورتو از دست ندی نا امید نشی و بهش فکرم نکنی نمیشه چون قدرت خدا خیلی بیشتر ...

پس تا خدا نخواد هیچی نمی‌شه جادو هم کرده باشن اثرم بکنه آخرش به خدا بستگی داره بچم بمونه یا نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الآ اینقد علم پیشرفت کرده که مراقبت و تغذیه سالم میتونی از بچت مراقبت کنی نه با فکرای شیطانی و اذیت ...

طلسم کردن دیگه جن عاشق هم دارم😞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله ک نمی زاره اتفاقی برای نی نیت بیفته عزیزم قدرت خدا قوی ترین قدرته

درحالی ک من تو نگرانی غرق شدم خدا اون بالا بهم میخنده ..ب این شیطان صفتا میخنده میگه نمیدونن من بنده پاکمو سالم دنیا میارم نمیدونن بچش تو دستای منه 🥺یجوری به دنیاش میارم اونا فقط نگاه کنن ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم انجام میدم🥺🥺🥺

توکل خیلی مهمههه ها

خدا گفته به عزت و جلالم قسم هر کس امیدش به غیر از من به کسی دیگه باشه نا امیدش میکنم و به عزت و جلالم قسم هر کس امیدش فقط به من باشه نا امیدش نمیکنم

پس تا خدا نخواد هیچی نمی‌شه جادو هم کرده باشن اثرم بکنه آخرش به خدا بستگی داره بچم بمونه یا نه

میدونی بعضی وقتا خدا با این چیزا میاد امتحانمون میکنه که ما باز امیدمونو از دست میدیم یا ن به نظرم این که فهمیدی امتحانت داره میکنه امیدتو از دست نده و پیگیر اینچیزا نشو خوب نیست رو روان آدم تاثیر میزاره بچسپ به نی نی تو شکمت به خاطرشم که شده آروم باشه استرس و اینا هم خوب نیست براش  امیدوارم بهترینا برا نی نی کوچولوت رقم بخوره❤️🥰

توکل خیلی مهمههه هاخدا گفته به عزت و جلالم قسم هر کس امیدش به غیر از من به کسی دیگه باشه نا امیدش می ...

مرسی عزیزم ❤️‍🩹 انشاالله 

به نظرت تاوان اونا چیه ؟؟ اونای که همدست شیطان شدن به نظرت خدا چجوری میخاد جوابشونو بده؟ منظورم این دنیاس وگرنه اون دنیارو میدونم جای خوبی نمیرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی بعضی وقتا خدا با این چیزا میاد امتحانمون میکنه که ما باز امیدمونو از دست میدیم یا ن به نظرم ا ...

خدای من آنقدر منو دوست داره یکسره امتحانم میکنه 😂❤️‍🩹امتحاناش هم خراب میکنم ...

امیدوارم منو با رفتن بچم امتحان نکنه حالا هرچقدرم پاداش بخاطرش بهم بده من نمیخام 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من آنقدر منو دوست داره یکسره امتحانم میکنه 😂❤️‍🩹امتحاناش هم خراب میکنم ...امیدوارم منو با رفت ...

خودشون به همون روزی میفتن که مردم رو به اون روز انداختن دیدم که میگم

خدای من آنقدر منو دوست داره یکسره امتحانم میکنه 😂❤️‍🩹امتحاناش هم خراب میکنم ...امیدوارم منو با رفت ...

چون نمیخواد که گمراه بشی امتحان میکنه که از یاد نبری خدایی هم هست توکلت به خدا  و بدون خدا بزرگتر از اون چیزیه که تو فکرشو میکنی قرآن بخون دعا بخون آروم میشی ❤️