2777
2789
عنوان

اگه خدا برای یه نفر بخواد کسی نمیتونه جلوش بگیره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست

لذا. یکچیزی واست تعریف کنم ... به زن دایی من گفتن بچت مشکل داره ... همه میگفتنا.‌‌ میگفتن دور از جونش عقل ماندگی ذهنی داره ... اما زن داییم همیشه صلوات خاصه امام رضا رو میخوند و به شکمش دست میکشید و با امام رضا حرف میزد که بچه اش سالم باشه ... فقط یک آزمایش مونده بود که معلوم میشد بچه سالمه یا نه اما خداروشکر سالم بود و الان دو سالشه ...

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

مرسی عزیزم ❤️‍🩹 انشاالله به نظرت تاوان اونا چیه ؟؟ اونای که همدست شیطان شدن به نظرت خدا چجوری میخاد ...

عزیزم بازم خدا گفته کسی ک بخواد با جادو تو کار من دخالت کنه جوری روش چشم میبندم که انگار هیچ وقت همچین بنده ای نداشتم و چی از این بدتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بهت الهام میکنن؟اگه خدا بخواد هیچی نمیشه سعی کن آیت الکرسی زیاد بخونی گردنبد وان یکاد هم بنداز

اخه خداخیلی منو امتحان میکنه میترسم اینم امتحان باشه 😂👩‍🦯اصلا ولش هرچی شد شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

لذا. یکچیزی واست تعریف کنم ... به زن دایی من گفتن بچت مشکل داره ... همه میگفتنا.‌‌ میگفتن دور از جون ...

خدارو شکررر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بازم خدا گفته کسی ک بخواد با جادو تو کار من دخالت کنه جوری روش چشم میبندم که انگار هیچ وقت همچ ...

انقدر ذوق میکنن که با جادو به همه چی رسیدن خبر ندارن خدا چه عذابی میخاد بهشون بده دائمم نماز و قرآن میخونن مکه هم میخان برن خبر ندارن خدا اصلا نگاشون نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدارو شکررر

تو هم همین کارو بکن صلوات خاصه امام رضا رو بخون واسه نی نی تو شکمتو ... از امام رضا بخواه برای سلامتی خودت و نی نی واسطه بشه هرکسی هم میخواد دردسر درست کنه خنثی بشه 

چون نمیخواد که گمراه بشی امتحان میکنه که از یاد نبری خدایی هم هست توکلت به خدا و بدون خدا بزرگتر از ...

خودش نگه دار بچم باشه ❤️توکلم به خودشه که هیچ قدرتی بالاتر از قدرتش نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو هم همین کارو بکن صلوات خاصه امام رضا رو بخون واسه نی نی تو شکمتو ... از امام رضا بخواه برای سلامت ...

اتفاقا تو بارداریم بیشتر از امام رضا کمک گرفتم یکسره میگم امام رضا بچم بیاد میارمش ببینیش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا تو بارداریم بیشتر از امام رضا کمک گرفتم یکسره میگم امام رضا بچم بیاد میارمش ببینیش

عالیه وقتی به امام رضا سپردی نگران نباش 

ولی کسی که به خدا ایمان داره نباید به حرف های شیطان گوش یا اهمیت بده عزیزم ... 

اینم بگم تلقین خیلی روی بدن تاثیر داره پس سعی کن بهش فکر نکنی جز سالم بودن خودت و بچت

انقدر ذوق میکنن که با جادو به همه چی رسیدن خبر ندارن خدا چه عذابی میخاد بهشون بده دائمم نماز و قرآن ...

کور خوندن خدا میزاره تو کاسشون،خدا خدای عدله، به زودی تقاص میبینن و چشم خدا برای همیشه روشون بسته میشه

عالیه وقتی به امام رضا سپردی نگران نباش ولی کسی که به خدا ایمان داره نباید به حرف های شیطان گوش یا ...

اره دقیقا 🙃❤️‍🩹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کور خوندن خدا میزاره تو کاسشون،خدا خدای عدله، به زودی تقاص میبینن و چشم خدا برای همیشه روشون بسته می ...

خدارو شکر انشالله بزودی تقاص پس بدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلسم کردن دیگه جن عاشق هم دارم😞

امیدت به خدا باشه

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍