2777
2789

واقعا چرا بعضیا به انیـمه توهین میکنن.؟ 

انیمه هیچ ضرری که بهمون نمیرسونه هیـچ

بلکه چشممونو به دنیای اطرافمون بازتر میکنه

چیزایی بهمون یاد میده که برای فهمیدنشون نیاز به بالارفتن سن داشتیم. 

و خیلی هم عمیـق و مفهومیه،واقعا نمیدونم چرا بعضیا توهین میکنن و دیگران رو بچه سال خطاب میکنن! 

در صورتی که انیمه اصلاا برای بچه ها مناسب نیس و نباید ببینن،چون اصلا نمیتونن درکش کنن

و برای نوجوونا و بزرگسالانه

نظر شما چیه؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از اول ببین چرا انیمه 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

نه اتفاقا ضررهاش رو در جانعه همه دارن میبینن. تاثیرات ناخوداگاهی که داره در کوتاه مدت نمیفهمید نمونه واضحش همجنس گرایی در نوجوونها حتی دختران

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بچگونست

بچگونه نیس و برای نوجوونا و بزرگسالانه

وقتی تو عمرا یه انیمه هم کامل ندیدی نباید همینجوری الکی نظر بدی

خوشت میاد کسی به سلیقه توهم توهین کنه؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من خودم شخصا علاقه ندارم

ولی توهین نمیکنم هرکس علاقه داره ببینه اتفاقا یکی از دوستام انیمه بین بود خیلی هم دختر خوبی بود 

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچگونست

عه وا انیمه کجاس بچگونه خواهر انیمه ها مختص بزرگسال هستن رسما سریال هستن بدون بازیگر هر یک دقیقه انیمه 3 روز زمان برا درک نیاز داره و فکرتو درگیر میکنه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

نه اتفاقا ضررهاش رو در جانعه همه دارن میبینن. تاثیرات ناخوداگاهی که داره در کوتاه مدت نمیفهمید نمونه ...

اونا ژانر های جن‌سین

و چیز عجیب و غیر عادی نیس

وقتی به سن مناسبش رسیدیم میتونیم طرفدارشون باشیم

همه که مثل هم نیستن که میگین تاثیرات همجنس‌گرایی میزاره