2777
2789
عنوان

واقعا چطور بعضیا به انیمه توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
من خودم شخصا علاقه ندارمولی توهین نمیکنم هرکس علاقه داره ببینه اتفاقا یکی از دوستام انیمه بین بود خی ...

متاسفانه بعضیا شعور ندارن و به سلایق دیگران احترام نمیزارن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا ضررهاش رو در جانعه همه دارن میبینن. تاثیرات ناخوداگاهی که داره در کوتاه مدت نمیفهمید نمونه ...

مگه هرکس ببینه تاثیر میذاره؟ من انیمه گه نه ولی فیلم با این موضوع دیدم فیلمش هم دوست داشتم ولی تاثیر نداشت روم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اونا ژانر های جن‌سینو چیز عجیب و غیر عادی نیسوقتی به سن مناسبش رسیدیم میتونیم طرفدارشون باشیمهمه که ...

انسان چیزی رو که مدام ببینه میره تو ناخودآگاهش دقت کن ناخودآگاه انتخاب کردنی نیست و فقط میره تو وجودت. امیدوارم زودتر متوجهش بشی تا قبل آسیب بهت

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کاش دغدغه الان منم توهین به انیمه بود😢من الان فکر کارمم و اینکه مدیر چیزی بهم نپرونه

انشالا اوکی بشه همچیز عزیزم🤍

ولی خب فقط بحث انیمه نیس

بحث اینه که به سلایقمون توهین شده

در حالی که اصلا قدرتِ درک این چیزارو ندارن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

مگه هرکس ببینه تاثیر میذاره؟ من انیمه گه نه ولی فیلم با این موضوع دیدم فیلمش هم دوست داشتم ولی تاثیر ...

بله چیزی که بده در ناخودآگاه همه موثره یکی بیشتر یکی کمتر. در ناخودآگاه یعنی انتخاب تو نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من خودم یه زمان خیلی فن کی پاپ بودم هرچند الان علاقه ندارم ولی میدیدم اطرافیان بی احترامی میکردن خیلی بدم میومد بیشعورا

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچگونه نیس و برای نوجوونا و بزرگسالانهوقتی تو عمرا یه انیمه هم کامل ندیدی نباید همینجوری الکی نظر بد ...

عزیزم من توهین نکردم

منظورم اینه‌که مثل انیمشناس بچگونست مثل کارتون هاست منظورم اینه

اگه منظورت نقدی بود که کردم توش بی احترامی نبود کسی که بد حرف میزنه فاقد شعوره

بله چیزی که بده در ناخودآگاه همه موثره یکی بیشتر یکی کمتر. در ناخودآگاه یعنی انتخاب تو نیست

الان من اون فیلمو دیدم همجنسگرا شدم؟؟ چه ربطی داره

من حتی فیلمای عاشقانه زن و مرد هم روم تاثیر نذاشت 

بیشتر فیلمای اکشن روم تاثیر داره

الان من اون فیلمو دیدم همجنسگرا شدم؟؟ چه ربطی دارهمن حتی فیلمای عاشقانه زن و مرد هم روم تاثیر نذاشت ...

خیلی سعی کردم واضح بگم ناخودآگاهت کم کم تاثیر میگیره اگه قرار بود یهو باشه و بفهمی که دیگه اسمش ناخودآگاه نبود

انسان چیزی رو که مدام ببینه میره تو ناخودآگاهش دقت کن ناخودآگاه انتخاب کردنی نیست و فقط میره تو وجود ...

من اونارو درک کردم.. 

باهاشون زندگی کردم و کلی چیز یاد گرفتم

چیزایی که هیچ کدومشو معلم و ناظم یادم ندادن! 

اونا احساساتِ انسانی و جوری به تصویر کشیدن که دید متو نسبت به زندگی عوض کردن.. 

یاد گرفتم باید خودم باشم و از خودم دفاع کنم

چیزایی بهم فهموندن که امروز شما به راحتی ازش میگذری و فک میکنی همه باید ژانر جن‌سی ببینن! 

عقیده تون واقعا غیر قابل باوره! 

خیلی سعی کردم واضح بگم ناخودآگاهت کم کم تاثیر میگیره اگه قرار بود یهو باشه و بفهمی که دیگه اسمش ناخو ...

اتفاقا از وقتی شروع کردم به فیلم دیدن و تاریخ خوندن از عشق بدم اومده