2777
2789
عنوان

بچه ها جون هرکی دوس دارین کمکم کنین

136 بازدید | 17 پست

یه هفته ای میشه از شهر شوهرم  اینا برگشتیم ۵ ساعت راهه

حالا نرسیده زنگ زدن به شوهرم که عموت مریضه دوباره بیایین

منم گفتم به شوهرم توبرو یه سر بزن دیگه من با بچه نیاییم سخته خوب،ناراحت شد میگه من متاهلم واسه چی مجردی برم

آخه چه ربطی داره نمرده که مریضه 

میشه همفکری کنیین برم یا نرم؟

خوددانی

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته حال عموشم خوب نیست پیره شاید بمیره ولی مطمئنم نیستم

پس برو

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بابا چه گيري دادن مگه كاروزندگي نداره همسرت؟؟؟

بگين اجازه بدين خستگي مسافرت ازتنم دربياد بعد 

درضمن اگه مريض خدايي نكرده بدحاله نبايد رف خونشون 

چون اطرافيان به حد كافي درگير مراقب از مريض هسن و نميتونن مهمون داري كنن

اگه هم كه شكر خدا حالشون خوبه زنگ بزنينو احوال پرسي كنينو بگين ايشالا اونجا اومدني ميايم سر ميزنيم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

اگه هم قرار باشه برين تنهاش نذار

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بابا چه گيري دادن مگه كاروزندگي نداره همسرت؟؟؟ بگين اجازه بدين خستگي مسافرت ازتنم دربياد بعد  ...

میگه مامانم زنگ زده حتما زنتم بیار تنها نیا

آخه میگم بابا توبرو حالا خدایی نکرده مرد منم میام

ناراحت میشه

حالا هم قه کرده رفته خوابیده 

نمیدونم صب باهاش برم یا نرم

چاره اي نيس برو

ولي با بچه خيلي سختههه