2777
2789

فردا باید برم عروسی یه حدود سه روزی بود سرم خارش گرفته بود بعد تازه دیروز عصر متوجه شدم که شپش گرفتم خیلی یهویی و اصن نمیدونم از کجا حتا

الان محلول و شونه های دانه ریز و اینا رو گرفتم میخوام استفاده کنم اما نمیدونم چجوری باید استفاده کنم میشه بگیدددد 

چجوری استفاده کنم تا فردا از بین برن همشون باید برم آرایشگاه فردا موهامو باید درست کنن خیلی زشتهههه می‌فهمن قطعا لطفااا راهکار بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چیکار کنم فردا بیشترش هم برن باز خوبه

دکتر نمیتونی بری؟ شاید دکتر راه خل سریعتری داشه باشه .ببخشید من واقعا نمیدونم باید چیکار کنی هرچی شنیده بودم نوشتم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

🪮 مرحله اول: درمان با شامپو یا لوسیون ضد شپش

1. یکی از شامپوهای ضد شپش (مثل پرمترین ۱٪ یا لوسیون دایمتیکون) از داروخانه بگیر.

2. طبق دستور دارو روی موها بزن (معمولاً روی موی خشک می‌زنن و ۱۰ دقیقه می‌مونه).

3. بعد موها رو بشور و با حوله جدا خشک کن.

---

🪮 مرحله دوم: شانه‌کشی دقیق

1. وقتی مو کمی نم‌دار یا چربه، با شانه‌ی دندانه‌ریز مخصوص شپش (شانه فلزی بهتره) از ریشه تا نوک مو شونه کن.

2. هر بار شونه رو روی دستمال کاغذی سفید بکش تا شپش و تخم‌ها رو ببینی.

3. این کار رو ۳–۴ بار در هفته تا ۲ هفته ادامه بده.

---

🪮 مرحله سوم: ضدعفونی وسایل

1. روبالشی، ملحفه و لباس‌هایی که در تماس با مو بوده، با آب داغ بشور.

2. شانه و برس‌ها رو ۱۰ دقیقه در آب جوش یا الکل بذار.

3. کلاه، روسری یا عروسک‌های پارچه‌ای رو ۲۴–۴۸ ساعت در کیسه پلاستیکی دربسته بذار.

---

🪮 مرحله چهارم: تکرار درمان

۷ تا ۱۰ روز بعد دوباره همون شامپو یا لوسیون رو استفاده کن، چون تخم‌هایی که دفعه اول از بین نرفتن، ممکنه تبدیل به شپش بشن.

---

🪮 روش کمکی خانگی

قبل از شونه‌کشی می‌تونی کمی روغن نارگیل یا سرکه به موها بزنی، این کار تخم‌ها رو شل می‌کنه و راحت‌تر درمیاد.

---

👉 یادت باشه همه‌ی اعضای خانواده باید بررسی بشن، حتی اگه خارش نداشته باشن.

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...