2777
2789
عنوان

مدرک معادل لیسانس

51 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر مدرک معادل لیسانس که موسسه ها میدن  به چه دردی میخوره؟ من کاردانی مهندسی دارم و مدرک بین المللی تدریس زبان دارم هفت سال در آموزشگاه ها تدریس کردم ، نمیتونم برم دانشگاه در عوض میخوام مدرک معادل لیسانس زبان بگیرم از موسسه . اما آیا بدرد بخور هست؟ مثلا برای جواز کسب یا باز کردن آموزشگاه، مهاجرت یا همچین چیزی؟ تروخدا اگر کسی میدونه بگه ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومی تو آرایشگاه بود میگفت مدرک دوره ناخنشو‌ترجمه کرده الان ایتالیا درخواست داده گرفتنش.پس شاید مدرکا به درد بخوره.آرایشگری وآشپزی وطراحی اینا کاربد داره اما زبان واسه مهاجرت نمیدونم

یه خانومی تو آرایشگاه بود میگفت مدرک دوره ناخنشو‌ترجمه کرده الان ایتالیا درخواست داده گرفتنش.پس شاید ...

ممنونم از اینکه نظر خودتون رو به اشتراک گذاشتید، برای جواز کسب یا تاسیس موسسه تا حالا نشنیدید عزیزم؟ چون میخوام به درد بازکردن اموزشگاه زبان یا حداقل مهد بخوره یا خانه کودک