2777
2789
این تفکرات مال خیلی وقته پیشه عزیز جان سعی کن یکم ب روزتر فکر کنی فرقی بین پسر و دختر وجود نداره و ب ...

بالاخره چیزیه که داریم توجامعه میبینیم وحقیقته منم نگفتم کدومش بهتره خوبی های پسروگفتم نه اینکه دختر خوبی نداره درضمن من روی سخنم بااستارتر بود تفکرات شمابرای خودت محترم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
بالاخره چیزیه که داریم توجامعه میبینیم وحقیقته منم نگفتم کدومش بهتره خوبی های پسروگفتم نه اینکه دختر ...

شما داری جایی اظهار نظر میکنی ک همه میتونن بخونن و نظر بدن این ب کنار،بهتره طرز فکرتونو عوض کنین ک در آینده عروستونم دوستون داشته باشه نه فراری باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم توهم کم نیار من باوجودی ک عاشق دختربودم جوری وانمود کردم که همه فکرکردن پسردوست داشتم توهم ...

جلوی دیگران وانمود میکنم پسر دوست دادم اما انقدر پسر لجباز و بی ادب و یه جورایی وحشی دورو برم دیدم بدم امده 

بعدم پسر مال خودادمه ولی دختر مال مردمه بالاخره باید ازدواج کنه بره ولی همش ادم دلشورشو داره که توچه ...

این که درسته شوهر من همیشه هوای خانوادشو داره در صورتی که خانوادش فقط دخترشونو دوست دارن 

,,منم همين حس رو داشتم وقتي فهمیدم بسره،أما تازه فهمیدم بسرها هم ميتونن شيرين باشن،ميتونن دوست داشتي ...

واقعا امیدوارم وقتی ببیننش عاشقش بشم میترسم از این بی احساس بودنم 

بعدم پسر مال خودادمه ولی دختر مال مردمه بالاخره باید ازدواج کنه بره ولی همش ادم دلشورشو داره که توچه ...

چه تفکراتی والا الان پسر واسه مردمه واسه روحیه دادن لازم نیست اینقدر تخریب کردن

پیش به سوی ارشد♥♥♥

والا من توکل طایفه وو فامیلم وهمشهریام همچین چیزی ندیدم..فقط تونی نی سایت میان میگن.. ولی تواون مواردم یا بندناف رواشتباه میگیرن یا بچه به پشت سونونمیتونه تشخیص بده حدسی میگن..یامادرچاقه وچربی شکم داره بچه اشتباه میشه جنسیتش..اونم واسه چندساله پیشه نه الان

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

من دوقلوپسردختردارم..والا هردو شیرینن هردو عزیزن فرقی ندارن برام..پسرم خیلی بمن وابستس دخترم خیلی به باباش البته دخترم طرف منم میادولی پسرم کلا سمت منه بامن میخوابه راه میره توخیابون همش پیش منه یه دورمیزنه میادمنوبوس میکنه میره..اما درکل عین هم عزیزن هرمیوه ای طعم لزیزه خودشو داره..والا بستگی به تربیت خودآدم داره من پسرم انقدساکت وآرومه اصلاهم شیطون وبی ادب نیست اگ بدونیدچطور قول میده ومعذرت خواهی میکنه دخترم یکم شیطون تره قربون خدابرم خودکفا و مستقل..خلاصه شکرخداروکنیدهرچی ک بود

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
شما داری جایی اظهار نظر میکنی ک همه میتونن بخونن و نظر بدن این ب کنار،بهتره طرز فکرتونو عوض کنین ک د ...

بهتره هروقت ازمون نظرخواستن جواب بدیم شمام بهتره نگران خودت باشی نه عروس من فراری دادن وعاشق شدن شدن رابطه عروس و مادرشوهر به خییییلی چیزابستگی داره دیگم منو ریپلای نکن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
جلوی دیگران وانمود میکنم پسر دوست دادم اما انقدر پسر لجباز و بی ادب و یه جورایی وحشی دورو برم دیدم ب ...

نه بابا خیلی به تربیت و فرهنگ خانوادگی بستگی داره

بچه هامنم رفتم ان تی گفت حالاتش به دخترمیخوره۱۲هفته۳روزبودم ولی اصلابه دخترنمیخورم مثلاهمش ترشی اصلاویارنداشتم سفیدشدم...خیلی پسردوس دارم ممنکنه اشتباه بشه.طایفه شوهرم همشون دختردارن خیلی به من فشارمیارن دیگ بچه توپسربشه

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣