2777
2789

عزی م اگه سونو انومی رفته باشید محاله اشتباه بشه چون باید اجزای بدنو برسی کنن مثل بیضه ، تخمدان و.... اندام جنسی، اگه غیر این بشه اصلا شما بررسی نشدین

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دنیا بیاد و واسه اولین بار بغلش کنی یه جور عاشقش میشی که دختر وپسر بودنش  رو فراموش ...

همه میگفتن وقتی تکون بخوره عاشقش میش تکون خورد من بیشتر دلم دختر خواست خیلی نگرانم میترسم از خودم پیش مشاورم رفتم اما بازم همونه حالم 

همه میگفتن وقتی تکون بخوره عاشقش میش تکون خورد من بیشتر دلم دختر خواست خیلی نگرانم میترسم از خودم پی ...

عزیزم منم مثل شمابودم ولی وقتی به خوبیاش نگاه کردم به اینکه چقدر پسربچه ها هوای مامانشونو دارن ومرد کوچیک مامانن ومیرن واسه مامان خریدمیکنن عاشقش شدم ولی چون دخترم دوس دارم انشاالله دوسالش شد اقدام میکنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
من ناخواسته حامله شدم شانس من مثله اینکه سال پسر بود شیش سال حامله نشدم دقیق امسال که ساله پسره  ...

بچه اولته؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
مگه اون موقع بیضه ها بیرون اومدن؟اخه واسه من همچیش نوشته جز بیضه

بله ، کلا انومی و غربالگری دوم برای ناهنجاریه، و بدن جنین به دقت بررسی می شه، مثلا خیلی از جنینا مجاری ادرارشون مشکل داره و تو انومی مشخص میشه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
عزیزم منم مثل شمابودم ولی وقتی به خوبیاش نگاه کردم به اینکه چقدر پسربچه ها هوای مامانشونو دارن ومرد ...

من باز اگه خودم بودم کنار میومدم انقدر دورو بریا میگن دختر خوبه دیگه اعصاب برام نذاشتن واقعا افسرده شدم 

من باز اگه خودم بودم کنار میومدم انقدر دورو بریا میگن دختر خوبه دیگه اعصاب برام نذاشتن واقعا افسرده ...

وای عزیزم توهم کم نیار من باوجودی ک عاشق دختربودم جوری وانمود کردم که همه فکرکردن پسردوست داشتم توهم همش تعریف پسرکن ازقدیم وندیم تابوده عشق پسرداشتن موج میزده بعدم بچه اول که پسرخیلی بهتره میتونه مواظب خواهرش باشه برادربزرگتر یه نعمته وخیییلی حسنای دیگه ایشالا که بعدیش دخترمیشه یگو پسرتاج سر مامانشه خیلی به دردمیخوره توزندگی باورکن خیلیا دنبال پسر دارشدنن نمیشه مطمئن باش که خدا برامون بهترین خواسته ایشالا خدادخترم میده خدامهربونه الان نی نی همشو میفهمه اونوقت ناراحت میشه هااا

من باز اگه خودم بودم کنار میومدم انقدر دورو بریا میگن دختر خوبه دیگه اعصاب برام نذاشتن واقعا افسرده ...

بعدم پسر مال خودادمه ولی دختر مال مردمه بالاخره باید ازدواج کنه بره ولی همش ادم دلشورشو داره که توچه خونه ای بیفته مادرشوهر ودوروبریاش اذیتش نکنن و...پسر اگه دورازجون پدرومادرتوپیری مریض بشن وظیفشه بیاد بهشون برسه اما دختر اختیارش دست شوهرشه وخیلی چیزای دیگه

بعدم پسر مال خودادمه ولی دختر مال مردمه بالاخره باید ازدواج کنه بره ولی همش ادم دلشورشو داره که توچه ...

این تفکرات مال خیلی وقته پیشه عزیز جان سعی کن یکم ب روزتر فکر کنی فرقی بین پسر و دختر وجود نداره و بچه مال پدر و مادرشه ن اینکه دختر مال دیگرونه و پسر مال خود آدمه وظیفه نگه داری پدر و مادرشو داره خیر اگرم نخواست ول میکنه ب امان خدا،دخترایی وجود دارن ک غیرتشون می ارزه ب صدتا پسر 

,,منم همين حس رو داشتم وقتي فهمیدم بسره،أما تازه فهمیدم بسرها هم ميتونن شيرين باشن،ميتونن دوست داشتي باشن.هميشه از بسرها بجه هاي بي ادب،لجباز تو ذهني بود،ايشالا به سلامت مياد بغلت عاشقش ميشي