2777
2789
عنوان

آمپول hcg

153 بازدید | 21 پست

خانوما از تجربیاتون در مورد این آمپول میگین لطفاً؟

من دیروز تزریق کردم. حتما باید دل درد داشته باشم که متوجه بشم تخمک آزاد شده یا نه؟

بعد واقعاً تاثیرگذاره یا نه؟

بعضیا بدن درد ندارن اصلا به علائم ربطی نداره 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

فقط بگم ک من ۱۴ روز بعد تزریق هم بی بی چکم مثبت شد ولی پریود شدم!

یعنی ب بی بی چک اعتماد نکن

و حداکثر باید ۱۴ روز بعد از امپول پریود بشی اگه نشدی ۳ روز صبر کن بعد ازمایش بده و ۷۲ ساعت بعد بازم تیتر بتا رو چک کن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها مرسی😘

من خودم یماه شکم درد داشتم یماه نداشتم بستگی به بدنت داره همیشه یه علائم رو نداری استرس نداشته باش خودتو سرگرم کن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

وای جدی؟عزیزمم مرسی که گفتی. الکی امیدوار نشم ❤️

ازمایش مطمعن ترین راهه

من همیشه فکر می‌کردم با اولین اقدام به بارداری باردار می‌شم الان ماه سوم اقدام به بارداریمه و هیچ خبری نیستش و نمی‌دونم چرا انقدر استرس دارم اضطراب دارم همش به خودم می‌گم کاش دو سال پیش اقدام می‌کردم حداقل اگر قرار پروسه طولانی بشه از دو سال پیش طولانی می‌شد خیلی واقعاً ناامیدم همش سعی می‌کنم خودمو مشغول کنم ولی تو طول روز حداقل سه چهار ساعت یادمه نمی‌دونم چیکار کنم

بله اینو شنیدم اگر زودتر از تایم پریودیم برم آزمایش نشون میده به نظرت؟

بستگی داره لقاح جنینت گی انجام بشه من از دارو جواب نگرفتم رفتم دکتر گفت شوهرت ضعیفه خودتم تیروئیدت کم کاره قرص خوردیم هردومون میخواستم برم عکس رنگی گفتم قبلش بذار ازمایش بدم یروز قبل موعودم ازمایش دادم دیدم خداروشکر باردارم اونم ماهی که اصلا امیدی نداشتم سرمم گرم عیددیدنی و ۱۳ بدر بود

من همیشه فکر می‌کردم با اولین اقدام به بارداری باردار می‌شم الان ماه سوم اقدام به بارداریمه و هیچ خب ...

عزیزمم

نگران نباش ایشالا به زودی خدا یه نی نی سالم بهت میده.

حسرت گذشته رو نخور این‌جوری بدتر به خودت استرس میدی و بارداریتو سخت تر می‌کنی .

کیک بپز، برین مهمونی و بیرون ، بازی فکری بخر کتاب لخون

مطمئن باش چیزی که قسمتت باشه در زمان خودش می‌رسی بهش❤️