2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
بستگی داره لقاح جنینت گی انجام بشه من از دارو جواب نگرفتم رفتم دکتر گفت شوهرت ضعیفه خودتم تیروئیدت ک ...

عزیزممم خداروشکر انشالله خدا حفظش کنه برات❤️❤️

به نظرم بارداری تنها نکته ای که داره اینکه باید بی تفاوت باشی نسبت بهش و فکر و خیال و استرس ندی به خودت 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم خداروشکر انشالله خدا حفظش کنه برات❤️❤️به نظرم بارداری تنها نکته ای که داره اینکه باید بی تفا ...

ممنون

من شوهرمم ضعیف بود میگفتم بابا حامله نمیشم خودمم سورپرایز شدم باورم نمیشد گفتم شاید ازمایشگاه نمونه خون هارو قاطی کرده نصفه شب رفتم یه جا دیگه ازمایش دادم توبیمارتان دولتی که دیدم خداروشکر باردارم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزممنگران نباش ایشالا به زودی خدا یه نی نی سالم بهت میده.حسرت گذشته رو نخور این‌جوری بدتر به خودت ...

ببین خیلی دوست دارم بیخیال باشم ولی اصلاً نمیشه به خدا یعنی هر لحظه میام حواسمو پرت کنم نمیشه یا میرم می‌پرسم فلان علائمو دارم چیکار کنم چیکار نکنم یا میام توی نی نی سایت سرچ می‌کنم یا میرم توی گوگل سرچ می‌کنم یا میرم توی اینستا میبینم اصلا روانم تو این سه ماه به هم ریخته

ببین خیلی دوست دارم بیخیال باشم ولی اصلاً نمیشه به خدا یعنی هر لحظه میام حواسمو پرت کنم نمیشه یا میر ...

درکت میکنم والا

منم ماه پیش دقیقا همین کارو میکردم به سری علائم که داشتم میزدم تو گوگل

گوگل هم که میزد ممکنه بخاطر بارداری باشه الکی امیدوار شدم. به خاطر همین ماه پیش ده روز از اقدامم گذشته بود رفتم آزمایشم دادم که منفی شد خیلی خورد تو ذوقم 

حالا این ماه قسم خوردم تا زمانی که پریودیم نیفته عقب دیگه نمی‌رم آزمایش 

شما هم به نظرم با خودت عهد ببند که دیگه اصلا چیزی رو توی گوگل سرچ نکنی 

درکت میکنم والامنم ماه پیش دقیقا همین کارو میکردم به سری علائم که داشتم میزدم تو گوگلگوگل هم که میزد ...

من خیلی آدم کم طاقتی هستم زده به سرم اگه این ماه پریود شدم برم دکتر بگم برام قرص و آمپول آزادسازی تخمک بزنه صبر نکنم تا یک سال