2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد سرش داد زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست
احتمالا فشار روحی وروانی و دل نگرانی داره. منم دیروز دکتر گفتباید بستری بشی ولی بخاطر بچهام که امروز ...

مشکلت چیه بود

آخه بابای من سابقه سکته داره خطرناکه خیلی نگرانم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پدرت صلاح کار خودشو بهتر میدونه حتما با دکتر مشورت کرده بعد ترخیص کرده خودشو

دکتر گفته نرو باید بستری شی خودش خودشو ترخیص کرده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهش سلامتی و طول عمر بده

ممنونم♥️

دکتر گفته نرو باید بستری شی خودش خودشو ترخیص کرده

به زور که نمیتونی ببریش فقط حواست بهش باشه انشاالله که خدا شفاش بده و مشکلی پیش نیاد 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داروهاشو کمک کن به موقع مصرف کنه. من بخاطر قند باید بستری میشدم. دیابت دارم انسولین جواب نمیده

برو بستری شود خطرناکه قندت چنده؟

به زور که نمیتونی ببریش فقط حواست بهش باشه انشاالله که خدا شفاش بده و مشکلی پیش نیاد

استرس دارم 

میگم دکتر گفته باید بستری شده میفهمی ؟

خب دکتر میگه تو که نباید دعوا راه بندازی بیشتر حالشو بد کنی، سر بابات داد بزنی و به مامانتم بگی نادون

کلا اعصاب نداری الانم با منی که نمیشناسیم بد حرف میزنی

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

میگم دکتر گفته باید بستری شده میفهمی ؟

عزیز از استرس و ناراحتی بیماری پدرت بی احترامی نکن به خونواده ات 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب دکتر میگه تو که نباید دعوا راه بندازی بیشتر حالشو بد کنی، سر بابات داد بزنی و به مامانتم بگی نادو ...

من خودم کادر درمانم یچیزی میفهمم که میگم 

عزیز از استرس و ناراحتی بیماری پدرت بی احترامی نکن به خونواده ات

من پرستارم توی نوارش اس تی الویشن بوده چون میفهمم بیشتر نگرانم وگرنه علمشو نداشتم میگفتم چیزی نیست خوب میشه