تو قلبش استنته امروز درد گرفته رفته اورژانس گفتن باید بستری بشه خودش خودشو ترخیص کرده گفته نمیخواد هرچی بهش میگم باید بری دکتر میگه نه خوبم حالم خوبه خیلی نگرانشم هرچی بهش میگم نمیفهمه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نمی فهمننگرانیت را که درک نمی کننفقط بلدن درس ادب بدن
واقعا بی درکن🤦🏼♀️🤦🏼♀️
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
کادر درمان ربطی به تربیتت ندارهکه به مامانت میگی نادونبیخیال
خیلی بی درک و شعوری که تو همچین وضعیتی اومدی پاچه میگیری و چرت و پرت میگی واقعا امیدوارم همچین شرایطی قرار بگیری یکی مثل خودت بیاد چرت و پرت بهت بگه دیگه ریپلای نکن نمیخونم
مامان من هم همینه کلی مریضی داره فشارش رفته روی بیست،مشکل کبد داره تیروید داره ولی بستری نمیشه هر جور خودش صلاح میدونه ما که اذیتش نمیکنیم بهش میگیم برو، میبریم پیش دکتر باهاش حرف میزنه وقتی نمی خواد چیکار کنیم
حق داری نمیدونم چرا بزرگترا گاهی انقدر لجباز میشن خصوصا مردا، مادر بزرگ منم کلیه ش خوب کار نمیگرد دکتر گفته بود باید کتتر بذاری دیالیز بشی اجازه نداده بود تا کامل از کار افتاد با یه وضع بدی بردنش برا عمل و دیالیز و...