2777
2789

من واسه تولدپسرم همین دیروز سفارشی درست کرد بافیلینگ موزوگردوی فراوون ویه لایش هم نسکافه وشکلات چیپسی واین چیزا واقعااا خوشمزه بود کیلویی چهارصدتومن

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر یک کیلو برای چند نفره

بستگی داره من سه کیلو گرفتم بیست وپنج نفربودیم خوب بود 

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘
هر یک کیلو برای هشت تا نه نفر مناسبه اگر بچه باشند ده نفر من خودم سالها تو کیک فروشی کار کردم

ولی صد گرم کیک به نظر من خیلی کمه واقعا یه ذره کیک میشه یک کیلو کیک برای ده نفر حتی بچه هم باشن خیلی به همه کم می رسه آخه بچه ها بیشتر از آدم بزرگ ها کیک میخورند 

من میگم آدم یا کیک نگیره یا میگیره جوری نباشه چشم کسی تو کیک بمونه 

ولی صد گرم کیک به نظر من خیلی کمه واقعا یه ذره کیک میشه یک کیلو کیک برای ده نفر حتی بچه هم باشن خیلی ...

دیگه عزیزم نفری ربع کیلو که نمی‌دن ۱۲۰ گرم میگذارند اندازه یک برش متوسطی که هست باید کنارش شیرینی و شکلات هم باشه اگه برای تولده که شام هم هست قرار نیست با اون یه تیکه کیک سیر بشه البته من نسبت به شهر خودمون گفتم ،حرف شما هم درسته دیدم بعضی قوم ها هرچی میخورند سیر نمیشن 🤣🤣🤣من نسبت به افراد معمولی خور گفتم 

دیگه عزیزم نفری ربع کیلو که نمی‌دن ۱۲۰ گرم میگذارند اندازه یک برش متوسطی که هست باید کنارش شیرینی و ...

والا ما هم قوم خاصی نیستیم تهرانی هستیم 

شام و میوه و شکلات ربطی به کیک تولد نداره 

ما خودمون وقتی میدونیم کیک هست شام خیلی کم میخوریم 

ولی به شخصه یه جاهایی تولد رفتم و جلوم کیک گذاشتن که تا اومدم طعم کیک رو بفهمم کیک تموم شده بود 

تازه من اصلا اهل شیرینی نیستم 

برای من که کم باشه برای بقیه هم کمه 

من برای تولد پسرم کیک یک کیلویی گرفتم  برای هفت  نفر .به نطرم کاملا اندازه بود 

والا ما هم قوم خاصی نیستیم تهرانی هستیم شام و میوه و شکلات ربطی به کیک تولد نداره ما خودمون وقتی مید ...

بله دقیقا یک کیلو برای شش تا هفت نفر مناسبه دیگه ده نفر ک اصلااا

🕊✌🏻