2777
2789
عنوان

همونم ک بابام از خونه انداختم بیرون امشب رفتم دستشو بوسیدم ک ببخشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 76 پست
پاک کردم میگم که ی نمونش مثلا دو ماه پیش ک زلزله اومد تهران ی عکس از خودم گذاشتم با ی کپشن یادم نیس ...

بستگی ب فرهنگ داره بنظر من ولی چیزی نگفتید ک بد باشه آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من ب نظرم برو از دلش درآر نزار زندگیت خراب شه 

دقیقا اونم میگه باید از دلم در بیاری دیگه پاک کردم دیگه چی میخواد بعد امروز ک اومد وسایلش جمع کرده حاضر بود تو ساکش گذاشته بودم شروع کرد داستان و از اول ک غیرتم بر خورد و ناموسمی و چرا با غریبه میگی می خندی و از این حرفا فهمیدم ک الکی ب بهونه وسایل بردن اومده باز حرف بزنه چون من همینجوری خونه راهش نمیدادم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
پاک کردم میگم که ی نمونش مثلا دو ماه پیش ک زلزله اومد تهران ی عکس از خودم گذاشتم با ی کپشن یادم نیس ...

چی بگم والا

بستگی ب فرهنگتون و تعصبات شوهرت داره

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
اینستا خونه خراب کنه چه زندگی ها خراب نشده به خاطرش یا درست استفاده کنید یا اصلا استفاده نکنید هرک ...

آخه دامادشون و پسر خالشم جز فالورامن بعد او نا نامحرم نیستن فقط این نامحرمه تو کت آدم نمیره

منم شوهرم ببینه بامردهفت پشت غریبه چت کردم ناراحت میشه ولی اگه همون فامیل باشه نه

دقیقا سر پسرخاله و دامادش ناراحت نشد

بستگی ب فرهنگ داره بنظر من ولی چیزی نگفتید ک بد باشه آخه

همین منم برای همین نمیفهمم چی میگه اصلا وگرنه چیزی نبود ک تا اینجا کش دار بشه قضیه

دقیقا اونم میگه باید از دلم در بیاری دیگه پاک کردم دیگه چی میخواد بعد امروز ک اومد وسایلش جمع کرده ح ...

برو ی شام درست کن و خوشگل کن و فردا شب بهش ز بزن بیاد باهم حرف بزنین و از دلش درآر و بعدشم .... 😉

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
دقیقا اونم میگه باید از دلم در بیاری دیگه پاک کردم دیگه چی میخواد بعد امروز ک اومد وسایلش جمع کرده ح ...

شوهرت دوسِت داره و از خواستن زياد نسبت بهت غيرت داره 

وقتي كامنتارو ديده حس حسادتش زده بالا واسه همين نمي تونه با خودش كنار بياد توهم اگه زندگيتو دوست داري غرورِ نابجاتو بزار كنار و با ارامش بهش همه چيو توضيح بده 

بين حرفات از اين چيزاهم بگو كه تو بهترين مرد زندگيمي مگه ميشه من كس ديگه رو به تو ترجيح بدم و.... 

برو ی شام درست کن و خوشگل کن و فردا شب بهش ز بزن بیاد باهم حرف بزنین و از دلش درآر و بعدشم .... 😉

تازه توقع کادو روز مرد و اینا داشت فقط ی حرف زد ک قبول داشتمش ک اگه بر عکس بود من برای زنبچم کامنت گذاشته بودم ناراحت نمیشدی

همین منم برای همین نمیفهمم چی میگه اصلا وگرنه چیزی نبود ک تا اینجا کش دار بشه قضیه

عزيزم مردا به خاطر غيرتشون خيلي ام حسود ميشن 

تمام رفتارش از حسادتشه چون احساس ميكنه تو براي اون نيستي و يكي ديگه رو دوست داري

شوهرت دوسِت داره و از خواستن زياد نسبت بهت غيرت داره  وقتي كامنتارو ديده حس حسادتش زده بالا وا ...

منظورت اینه ک من مردای دیگه رو ب تو ترجیح نمیدم😄

شوهرت دوسِت داره و از خواستن زياد نسبت بهت غيرت داره  وقتي كامنتارو ديده حس حسادتش زده بالا وا ...

آخه میترسم چون این اخلاقو داره ک هی بخواد تو دعواها این قضیه رو یاد آور بشه چون میگفت ببخشیدا تا قیام قیامتم میگم این کارا گه خوریه خوب منم قاطی میکنم کاری نکردم ک آنقدر گندش میکنه ی غریبه بشنوه چ فکری میکنه راجع ب من البته میگه ب تو اعتماد دارم جنس خودمو مردا رودست خوبزد میشناسم... خیلی حرفاش برام سنگین بود آخه 

خیلی راحت با یه صحبت منطقی و حرفای محبت امیز برو از دلش در بیار.شوهرت حتما خیلی روت حساسه.زندگی تونو الکی بهم نریزید.مردا مثه یه پسر بچه ۸ساله می مونن.باید با زبونخوش رامشون کنید.

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.