2777
2789
عنوان

همونم ک بابام از خونه انداختم بیرون امشب رفتم دستشو بوسیدم ک ببخشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با همکلاسی قدیمیت چت کردی؟ تو الان به دو نفر خیانت کردی به زن همکلاسی و شوهرت اگر درست متوجه شد ...

چیزی نگفتم ک خیانت محسوب بشه نمیدونم خیانت رو تو چی میبینید

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

حق با شوهرته 

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

ی اسکرین بزار ببینیم چی کامنت گذاشته و عکست چجوری بوده؟؟؟

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
حق با شوهرته 

شیون انگار منتظر بود ازم اتو بگیره اینو بگم همون هفته پیش من معذرت خواهی کردم و پاک کردم اینستامو... اما دو روز آقا تو قیافه بود آخرم گفتم من کاری نکردم انقد تو ناز داری محل ندار تا خسته بشی

شیون انگار منتظر بود ازم اتو بگیره اینو بگم همون هفته پیش من معذرت خواهی کردم و پاک کردم اینستامو... ...

وای خدای من

ب نظرم برو از دلش درآر

نزار زندگیت خراب شه 

ی اسکرین بزار ببینیم چی کامنت گذاشته و عکست چجوری بوده؟؟؟

پاک کردم میگم که ی نمونش مثلا دو ماه پیش ک زلزله اومد تهران ی عکس از خودم گذاشتم با ی کپشن یادم نیس چی بود اما درمورد ترس زلزله بود اونم کامنت گذاشت ک بابا بیخیال منم گفتم مگه میشه خیلی وضع بدیه اونم گفت ما ک دورهم میگیم میخندیم منم ج دادم والا ما هم خواب نداریم در این حد بوده