2777
2789

میدونم شما دلسوز ترین آدم برای آینده بچه هاتون هستید و نگرانی اصلی تون زندگی بچه هاتون عه ولی بخدا تمام موفقیت ها توی درس خوندن نیست الان ادمایی که درس خوندن دارن برای کسایی کار میکنن که همه فکر میکردن هیچی نمیشن و الان به چه جاهایی رسیدن بلاگر هایی که مسافرت های خارجی رو دیدن که با حقوق وزارت کاری نمیشه حتی مسافرت داخلی خوب هم رفت 

پس حرف من اینه اگه بچه تون به درس علاقه ای نداره استعدادی نداره توی درس خوندن بزارید راه خودش رو انتخاب کنه نه تنها بی عرضه و تنبل نیست بلکه میتونه موفقیت ترین آدم جهان باشه 

اگه علاقه داشتین این تاپیک رو پر بازدید کنید بخدا که خیلی مهم تر از دعوای مادر شوهر و حرفای شوهر و .... که نصفشون سرکاریه هست 

هر سوالی انتقادی هر حرفی بود هم با کمال میل گوش میدم و جواب میدم من خودم از اون دسته درس خونا بودم پس فکر نکنید برای خودم چیزی میگم 

من میپذیرم بچم به جای درس یه حرفه ای رو یاد بگیره که مفید باشه ولی واقعا بلاگری مضر ترین کاره فقط پول درآوردن مسئله نیست اون کاری که داره انجام میده هم باید مفید باشه

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

من میپذیرم بچم به جای درس یه حرفه ای رو یاد بگیره که مفید باشه ولی واقعا بلاگری مضر ترین کاره فقط پو ...

کاملا با شما موافقم بلاگری رو یه مثال زدم به عنوان پایین ترین و در واقع بی فایده ترین کار که ببینین حتی با همچین کاری هم میشه به درآمد آنچنانی رسید حالا دیگه حرفه و مهارت درست حسابی جای خود دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوریش فرهنگ پایین مردم داره سر به فلک میکشه حالا بیان درس هم نخونن بیسواد شن دیگه نور علی نور

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

کاملا با شما موافقم بلاگری رو یه مثال زدم به عنوان پایین ترین و در واقع بی فایده ترین کار که ببینین ...

👌❤️

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

همینجوریش فرهنگ پایین مردم داره سر به فلک میکشه حالا بیان درس هم نخونن بیسواد شن دیگه نور علی نور

کی گفت درس نخونن شما قشنگ صحبت من رو متوجه نشدی گفتم کسایی که هیچ علاقه ای به درس ندارن اصلا من از شما سوال دارم چه کسی با خوندن چهار خط فارسی و ریاضی و علوم که هیچ ربطی به اخلاق و ادب نداره با فرهنگ شده ؟ کسی که هیچ علاقه ای نداره هیچ وقت با زور شما ادم باسواد و با فرهنگ در نمیاد اگر هم بشه یه آدم با سواد افسرده میشه

👌❤️

خوشحال شدم نظر تون رو گفتین بخدا که انقدر حرصم میگیره هر چی تاپیک های چرت و پرت پر بازدید میشه ولی سالی یه بار شاید تاپیک ها خوب پر بازدید میشن 🥲❤️

خوشحال شدم نظر تون رو گفتین بخدا که انقدر حرصم میگیره هر چی تاپیک های چرت و پرت پر بازدید میشه ولی س ...

واقعا نمیدونم چرا علاقه به تاپیکای چرند بیشتره😆