2777
2789

سند و کارت خودرو، برگ سبز، کارت ملی و شناسنامه خریدار و فروشنده یا نماینده قانونی آن‌ها، بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر، برگه عدم خلافی و در صورت نیاز کارت معاینه فنی 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
سند و کارت خودرو، برگ سبز، کارت ملی و شناسنامه خریدار و فروشنده یا نماینده قانونی آن‌ها، بیمه‌نامه ش ...

من آینم سمت راننده شکستم ینی فقط آینه داخلش شکسته یکیم چراغام بعضی هاش لامپش ریخته بنظرت گیر میدن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آینم سمت راننده شکستم ینی فقط آینه داخلش شکسته یکیم چراغام بعضی هاش لامپش ریخته بنظرت گیر میدن؟

اگه برگه معاینه فنی دارید نه کاری به این چیزا ندارن واسه تعویض پلاک

برگه معاینه فنی واسه یسال پیشه فروشنده داده

تاریخش گذشته ؟ اگه گذشته باشه باید اول برید معاینه فنی اون چراغ و آینه بغلم باید درست کنید

الان نگاه کردم یه کارت معاینه فنی یکساله هست پیش مدارک . که تاریخش ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ هست بردن معاینه فنی

حله تا اسفند امسال اعتبار داره مشکلی نیست