2777
2789
عنوان

شماهم وقتی یچیزی میخرین بابت پولی که دادین تا چند روز حرص میخورین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یکی از اخلاقای بدمه که بیزارممممم از این اخلاقم که بعد خرید یچیزی پشیمون میشم

منم همین جوری هستم 

البته من خیلی خواهرم لباس میدن به من اخه من هم سایز دختراشون هستم لباس زیاد میخرن اضافه میاد 

من جمعه برای پسرم رفتم پاساژ اتفاقا قیمتا عالی بود ولی خیلی بی جون و خسته بودم می خواستم تاپ بخرم فقط دلم می خواست بیام خونه

منم عذاب وجدان میگیرم

من بخاطر این عذاب وجدان میگیرم که هروقت میرم خرید همه چیو گرون میبندن بهمون میام توگوشی تو پیجا میبینم که قیمت پایینتر گذاشتن و بعد میشینم حرص خوردن که چرا من اینهمه خرجه یه لباس کردم خریدای واجبتر هم بود واقعا عادت سمی هس😑

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

من خودم پول رستوران و کافه حرصم میده میری یه چیزی بخوری میشه ۵۰۰ ۶۰۰ درحالی که همونو تو خونه با ۱۰۰ ...

نه من  فقط  سر لباس خریدن این عادت و دارم 😂😂

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

من بخاطر این عذاب وجدان میگیرم که هروقت میرم خرید همه چیو گرون میبندن بهمون میام توگوشی تو پیجا میبی ...

جنسای اینترنتی و بازاری یکی من اول میرم بازار لباس را میپوشم خوشم اومد سفارش میدم

🥰🥰

من بخاطر این عذاب وجدان میگیرم که هروقت میرم خرید همه چیو گرون میبندن بهمون میام توگوشی تو پیجا میبی ...

من میگم داشتی که چرا باز رفتی گرفتی...‌مثلا رفتم کتونی گرفتم انداختم تو جا کفشی همش میگم داشتم که پول رو هدر دادم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔