من و شوهرم در حال متارکه ایم
البته من نمیخوام طلاق بگیرم؛ اون بخاطر زن دیگه این تصمیمو گرفته ، ولی میخواد هیچی هم نده ؛ بخاطر همین اذیت میکنه که خودم بزارم برم، دوساله خونه رو ترک کرده؛ خیانتهای متعدد، دروغهای بزرگ، مشروب خوردن، بیماری روانی وووو......
ولی من چون خانواده ی درست حسابی و حامی ندارم ، بعد بخاطر دخترم، بخاطر شرایط مالی تحمل میکردم
از اول زندگیمون هم هر چی درآورده زده بنام خانوادش بیخبر ازمن
الان نه خونه داریم نه هیچی
منو دختر11سالشو ول کرده تو خونه های مستاجری و رفته
خرجی مونو میده ولی این بلاتکلیفی و زندگیه داغون خستمون کرده
اینارو گفتم برسم به خیانت مادرم
چند وقت پیش به پیشنهاد وکیل با دخترم صحبت کردم و فرستادمش پیش پدرش، اونم با خانوادش زندگی میکنه؛ به دخترم یاد دادم اذیتشون کنه و تحت فشارشون بزاره، بلکه شوهرم یا برگرده خونه یا حق و حقوق منو بده، قشنگ عاصیشون کرده بود دخترم، طوری که بیشتر از دوهفته نتونستن نگهش دارن و تسلیم شدن و پدرشوهرم زنگ زد برادرم که آقا بیاین بگین ما چیکار کنیم این بچه مارو داغون کرده!!! مادر خبیثم و خانوادم کاملا در جریان بودنا
ولی بدون اینکه به من بگن خانواده ی شوهرت زنگ زدن و چیکار کنیم چیکار نکنیم برادرم رفته مادرمو از خونه برداشته رفتن صحبت کردن گفتن آقا بچه رو همینجوری ببرید بزارید خونه پیش مادرش!!!!
یهو دیدم شوهرم بچه رو آورد گذاشت خونه در کمال پررویی هیچیم نگفت
من مات و مبهوت از حرکت و وقاحت شوهرم و بیخبر از اینکه ننه ی:از خدابیخبرم یادشون داده
تا مدتها هم چیزی بهم نمیگفتن؛ آخرش از سوتیایی که دادن فهمیدم
پرسیدم چرا اینکارو کردین؟ میگن دلمون سوخت! یه بار میگن غافلگیر شدیم! یه بار میگن اون لحظه اون حرف اومد دهنمون ! یه بار مادرم میگه از شوهرت یاد بگیر خانوادش میرینن بهش صداشم در نمیاد! یه بار میگه خوب ببر دوباره بزار بچه رو! یه بار میگه خوب یه بار شد دیگه چه اشکالی داره!!!
دیروز زنگ زدم بهش میگم دخترم همش گریه میکنه ؛ ناراحته؛ تو که راه حل به شوهرم دادی؛ یه راهکار هم به من بده! برداشته توهین فحش که آره تو متوقعی تو منفی:نگری تو حساسی...آخرسر بدهکار هم شدم
گفتم آخه چرا نزاشتین من نقشه ام رو پیش ببرم،؟ الان ازتون کمک بخوام میتونید کمکم کنید؟ لااقل میزاشتین حقمو بگیرم!
گریه زاری ناله نفرین میکنه
بچه ها مادر من خبیثه حسوده بدذاته خودشیفتس
خصوصا نسبت به من
اصلا تو اوضاع زندگیم هم خیلی تاثیر داشته
عمدا اینکارو کرد که من به حقم نرسم محتاج و بدبخت باشم
الان شما بگید حق با کیه