2777
2789
عنوان

شما بگید کار مادرم خیانت هست یانه

748 بازدید | 22 پست

من و شوهرم در حال متارکه ایم 

البته من نمیخوام طلاق بگیرم؛ اون بخاطر زن دیگه این تصمیمو گرفته ، ولی میخواد هیچی هم نده ؛ بخاطر همین اذیت میکنه که خودم بزارم برم، دوساله خونه رو ترک کرده؛ خیانت‌های متعدد، دروغهای بزرگ، مشروب خوردن، بیماری روانی وووو......

ولی من چون خانواده ی درست حسابی و حامی ندارم ، بعد بخاطر دخترم، بخاطر شرایط مالی تحمل میکردم 

از اول زندگیمون هم هر چی درآورده زده بنام خانوادش بی‌خبر ازمن

الان نه خونه داریم نه هیچی

منو دختر11سالشو ول کرده تو خونه های مستاجری و رفته

خرجی مونو میده ولی این بلاتکلیفی و زندگیه داغون خستمون کرده 

اینارو گفتم برسم به خیانت مادرم

چند وقت پیش به پیشنهاد وکیل با دخترم صحبت کردم و فرستادمش پیش پدرش، اونم با خانوادش زندگی میکنه؛ به دخترم یاد دادم اذیتشون کنه و تحت فشارشون بزاره، بلکه شوهرم یا برگرده خونه یا حق و حقوق منو بده، قشنگ عاصیشون کرده بود دخترم، طوری که بیشتر از دوهفته نتونستن نگهش دارن و تسلیم شدن و پدرشوهرم زنگ زد برادرم که آقا بیاین بگین ما چیکار کنیم این بچه مارو داغون کرده!!! مادر خبیثم و خانوادم کاملا در جریان بودنا 

ولی بدون اینکه به من بگن خانواده ی شوهرت زنگ زدن و چیکار کنیم چیکار نکنیم برادرم رفته مادرمو از خونه برداشته رفتن صحبت کردن گفتن آقا بچه رو همینجوری ببرید بزارید خونه پیش مادرش!!!!

یهو دیدم شوهرم بچه رو آورد گذاشت خونه در کمال پررویی هیچیم نگفت

من مات و مبهوت از حرکت و وقاحت شوهرم و بی‌خبر از اینکه ننه ی:از خدابیخبرم یادشون داده

تا مدتها هم چیزی بهم نمی‌گفتن؛ آخرش از سوتیایی که دادن فهمیدم

پرسیدم چرا اینکارو کردین؟ میگن دلمون سوخت! یه بار میگن غافلگیر شدیم! یه بار میگن اون لحظه اون حرف اومد دهنمون ! یه بار مادرم میگه از شوهرت یاد بگیر خانوادش میرینن بهش صداشم در نمیاد! یه بار میگه خوب ببر دوباره بزار بچه رو! یه بار میگه خوب یه بار شد دیگه چه اشکالی داره!!!

دیروز زنگ زدم بهش میگم دخترم همش گریه میکنه ؛ ناراحته؛ تو که راه حل به شوهرم دادی؛ یه راهکار هم به من بده! برداشته توهین فحش که آره تو متوقعی تو منفی:نگری تو حساسی...آخرسر بدهکار هم شدم

گفتم آخه چرا نزاشتین من نقشه ام رو پیش ببرم،؟ الان ازتون کمک بخوام میتونید کمکم کنید؟ لااقل میزاشتین حقمو بگیرم!

گریه زاری ناله نفرین میکنه

بچه ها مادر من خبیثه حسوده بدذاته خودشیفتس 

خصوصا نسبت به من

اصلا تو اوضاع زندگیم هم خیلی تاثیر داشته

عمدا اینکارو کرد که من به حقم نرسم محتاج و بدبخت باشم

الان شما بگید حق با کیه

نمیشه چهار تا کلمه حق به کسی داد 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جوابی ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مهم نیست حق با کیه .دخترتون رو باز بفرستین خونه و شوهرت موقع مدرسه ام هست بیشتر اذیت میشم.ب ماد ...

بد موقعیه آخه

اولا خانوادش دیگه عمرا نمی‌پذیرند دخترم بره خونشون 

قهر کردن با بچه!!!!

من باید خونه رو ترک کنم، اونم که از عواقبش میترسم 

بد موقعیه آخهاولا خانوادش دیگه عمرا نمی‌پذیرند دخترم بره خونشون قهر کردن با بچه!!!!من باید خونه رو ت ...

خونه رو ترک کنی کجا بری بورو ببر در خونشون بزار تنها بالاخره راش میدن بگه مامانم گفته پول ندارم خرجت رو بدم

خدایا شکرت   

الآن شما می‌خواستی چکار کنی مثلا؟نقشت چی بود؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کار به مادرت ندارم.ولی دخترت رو باز بفرست. پدر بعد ۷ سالگی مسئوله به دخترتم بگو تحت هیچ شرایطی نیادو اگه باز پیش اومد گریه کنه بگه به مامانم زنگ بزنید و خب نقشه تو ادامه بده نه با اذیت باباش. به دخترت یاد بده باباهه رو تحریک به برگشت کنه. بازبون بگه من جفتتونو میخوام یا چرا همکلاسیام مامان باباشون باهمن ولی من نه یا حتی بگه  شما منو اوردین چرا باهام اینکارو کردبن من گناهی ندارمو ازین قبیل .. یا با  مسئولیتاش مثل رفت و امد مدرسش و کلاساشو بنداز گردن باباش. ببین فقط دخترت میتونه رابطه رو درست کنه نه با اذیت که با قلب پاک و مهربونش.

ضمنا شما هم مطمئن شو برگشت شوهرت به نفع زندگی خودتو دخترته. اگه برگرده باز خیانت یا جنگ و اعصاب اصلا صلاح نیست

در کل تلاشتو بکن ولی اگه به هر دلیلی دیدی صلاح نیست زمان بده به خودت و دخترت مهم اینه که خرجیتونو بده تو ازون خودتو بی نیاز کن. ارزشت بیشتر از زندگی با خائنه. به فکر انتقام ازون زنم نباش چون اون لیاقتش یه مرد خائنه.

عزیزم وارد بازی های مادرت و شوهرت نشو،شوهرت که تکلیفش معلوم ،بچه طفلک اسیب روحی روانی میبینه هی بره و بیاد ، کار مادر و برادرت واقعا اشتباه بوده ،حالا  دلسوزی بیجا کردن یا هدفشون چیز دیگه ای بوده نمیدونم ... 

الان دوباره همه ی اونایی که نوشتم دوباره بنویسم؟؟؟؟

نه آخه دخترت اذیت کنه شوهرت چه جوری برگرده؟فوقش به دخترت میگفتن یا بمون مثل بچه ی آدم اینجا یا برو پیش مامانت من فقط نمی‌فهمم بچه چه جوری میتو نه حق و حقوق شما روبگیره😐😐😐😐

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️